Annonce

Annonce

Alvins farvel


23. august 2014

Forfatter:
Manu Sareen
Forlag:
Politikens Forlag
Udgivelsesår:
2014
Sidetal:
32
Pris:
130,00
ISBN:
9788740012965

Læs omtalen af "Alvins farvel " under annoncen ...


Annonce

Hvad sker der med kroppen og sjælen, når man dør? Hvor bliver man af, og ser man hinanden igen? Kan alle dø? Også mor og far? - Tanken om døden kan fylde rigtig meget hos børn, og det kan være svært for forældre at forklare og fortælle uden selv at have en klar holdning til, hvad man tor på, og hvilket billede man vil give videre.

Alvins bedste ven er kaninen Molly. Hun har lange bløde ører, og Alvin kan fortælle hende alt i hele verden, men en dag ligger Molly helt stille i bunden af sit bur. Hun er død. Far og Alvin lægger hende i en æske, som de begraver ude i haven, tæt på legehuset.

Om aftnen er Alvins hoved fyldt med tanker, og han kan ikke sove. For hvad sker der egentlig, når man dør? Bliver man virkelig bare til jord ligesom Molly ude i haven? Og når hun pludselig kan dø, gælder det så også for mormor - eller mor og far?

Alvins farvel er en poetisk historie for børn og deres voksne om livets største og sværeste spørgsmål.

Manu Sareen er en dansk politiker, foredragsholder og forfatter med rødder i Indien. Han er særlig kendt for børnebøgerne om Iqbal Farooq.

Køb bogen "Alvins farvel " her


Annoncer

Sponsorerede artikler

De gode playlister – hvad kan god musik gøre for dit barn?

Hvorfor skal dit barn høre musik?
Sang og musik kan fungere som en kilde til sproglig- og motorisk læring, kreativitet og glæde hos dit barn. Der findes mange former for børnemusik deriblandt musik med fokus på bevægelse, leg og læring, men også sange som hjælper din lille til at slappe af ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og mad. Bogen er propfyldt med tips, opskrifter og praktiske dagsplaner!

Det siger medlemmerne ...

Mange tak for dine mange meget gode og brugbare råd. Jeg er glad for at man kan skrive til dig. Ingen som jeg har mødt har så mange gode konkrete råd som du har og samtidig kan man altid mærke at det er med et stort hjerte. Tak! Persi


Annonce