Annonce

Annonce

Alvins farvel


23. august 2014

Forfatter:
Manu Sareen
Forlag:
Politikens Forlag
Udgivelsesår:
2014
Sidetal:
32
Pris:
130,00
ISBN:
9788740012965

Læs omtalen af "Alvins farvel " under annoncen ...


Annonce

Hvad sker der med kroppen og sjælen, når man dør? Hvor bliver man af, og ser man hinanden igen? Kan alle dø? Også mor og far? - Tanken om døden kan fylde rigtig meget hos børn, og det kan være svært for forældre at forklare og fortælle uden selv at have en klar holdning til, hvad man tor på, og hvilket billede man vil give videre.

Alvins bedste ven er kaninen Molly. Hun har lange bløde ører, og Alvin kan fortælle hende alt i hele verden, men en dag ligger Molly helt stille i bunden af sit bur. Hun er død. Far og Alvin lægger hende i en æske, som de begraver ude i haven, tæt på legehuset.

Om aftnen er Alvins hoved fyldt med tanker, og han kan ikke sove. For hvad sker der egentlig, når man dør? Bliver man virkelig bare til jord ligesom Molly ude i haven? Og når hun pludselig kan dø, gælder det så også for mormor - eller mor og far?

Alvins farvel er en poetisk historie for børn og deres voksne om livets største og sværeste spørgsmål.

Manu Sareen er en dansk politiker, foredragsholder og forfatter med rødder i Indien. Han er særlig kendt for børnebøgerne om Iqbal Farooq.

Køb bogen "Alvins farvel " her


Annoncer

Produktnyheder

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

TAK for din fantastiske brevkasse! Jeg har overhovedet ikke tal på, hvor mange gange jeg har hentet uvurderlig hjælp ved at læse dine svar på alle mulige problematikker om tør hud, sutteflaske, søvn, afføring, øjenbetændelse osv. osv.

1000, 1000 tak!

Du gør livet nemmere for nybagte forældre og deres afkom. 😊

De bedste hilsner fra
Lise, mor til dejlige Anna på snart 5 mdr.


Annonce