Annonce

Annonce

Eventyr om Prinsesser - en interaktiv bog


24. marts 2013

Forfatter:
-
Forlag:
Forlaget Alextor
Udgivelsesår:
2012
Sidetal:
18
Pris:
149,95
ISBN:
9788799503803

Læs omtalen af "Eventyr om Prinsesser - en interaktiv bog" under annoncen ...


Annonce

Bogen Eventyr om Prinsesser er et talende eventyr, en interaktiv bog. Det betyder at barnet undervejs, mens historien læses op, kan trykke på knapper og høre forskellige lyde.

Eventyr om Prinsesser indeholder de kendte historier om "Den lille havfrue", "Askepot" og "Snehvide og de syv små dværge". Bogen er flot illustreret med masser af farver og fornemmelsen af eventyrlig magi, som især pigerne elsker, men som mange drenge også vil finde fascinerende.

Der er i alt 30 lyde og barnet kan følge med i teksten undervejs. Det kan for nogle børn holde motivationen at være "den der trykker på knappen", når historien læses højt.

Bogen henvender sig især til børn i 3-6 års alderen.

Køb bogen "Eventyr om Prinsesser - en interaktiv bog" her


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og mad. Bogen er propfyldt med tips, opskrifter og praktiske dagsplaner!

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tak for dit svar omkring min søns sovevaner.

Jeg startede med at skære natamningen helt væk, og så var der kun godnattåren tilbage, den virkede han pludselig ikke så interesseret i så den blev også droppet, og helt uden drama og gråd;-)

Nu kunne jeg så få ham til at falde i søvn uden at være helt tæt på mig, men han ville stadig ikke ned i tremmesengen i vågen tilstand.

Jeg læste så at du havde rådet andre til at tage den ene side af sengen, da nogle børn følte sig indespærret.... og hold da k... det gjorde en forskel!!

Dels falder han i søvn glad og tilfreds i sin egen seng, derudover sover han bedre og længere tid i hans egen seng (han kommer stadig ind til os om natten). Han går oven i købet selv ind og lægger sig i sengen når det er sove tid!

Tak fra Rikke, mor til dreng på 16 måneder


Annonce