Annonce

Annonce

Peter Pedal og isbilen


3. april 2012

Forfatter:
H.A. Rey
Forlag:
Carlsen
Udgivelsesår:
2012
Sidetal:
32
Pris:
79,95
ISBN:
9788711409947

Læs omtalen af "Peter Pedal og isbilen " under annoncen ...


Annonce

Det er sommer og det er varmt. Det eneste som Peter Pedal har lyst til, er en is, men da han høre isbilen siger manden med den gule hat at han først skal spise frokost. Peter Pedal prøver derfor at blive afkølet på flere måder. Men friluftsbadet er under ombygning, sprinklere i parken er slukkede og isterningerne i saftevandet er smeltede. Da isbilen endelig kommer igen, ser ismanden ikke den lille abe. Hvad vil Peter Pedal gøre? Får han sin is?

Køb bogen "Peter Pedal og isbilen " her


Annoncer

Produktnyheder

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om dit barns udvikling. Bogen er propfyldt med nyttig viden for alle forældre!

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tusind tak for dit svar sidst. Jeg sprang ned og købte din bog "Sådan får du dit barn til at sove!" Den har virkelig hjulpet mig på rette vej. Det er en fantastisk bog.

Jeg kan virkelig mærke et meget større overskud ved at have forstået, at min søn bare mangler den tryghed i at være tæt på mig og mærke de vuggende bevægelser. Det hang mig langt ud af halsen før bare at tænke på det var puttetid. Nu glæder jeg mig faktisk, ved tanken om at min søn jo elsker at lægge i mine arme og putte, og at jeg kan lægge ham fra mig UDEN han sover, og han bare falder i søvn :)

Elias har trods kolik aldrig haft en nat hvor han ikke har sovet, så det gik lige op for mig at de søvnproblemer jeg troede han havde, slet ikke er så slemme. Hvis der da overhovedet er et problem!

Hilsen mor til Elias, 4 måneder.


Annonce