Annonce

Annonce

Peter Pedals drøm


30. juli 2011

Forfatter:
Margret og H.A.Rey
Forlag:
Carlsen
Udgivelsesår:
2010
Sidetal:
28
Pris:
79,95
ISBN:
9788711425978

Læs omtalen af "Peter Pedals drøm" under annoncen ...


Annonce

Peter Pedals drøm er en tekstbog med billeder i blide farver.

Peter Pedal har været i tivoli, men han var for lille til alt det sjove. Om aftenen er han træt, og han falder i søvn på sofaen. Peter drømmer at han kan gøre alt det, han gerne vil, for han er blevet stor. Men kan han nu også det?

Vi kender alle Peter Pedal som den lille, nysgerrige, begejstrede abe, som tager på opdagelse i byen med sin ven, manden med den gule hat.
Bogen er en del af en komplet serie, der indeholder utallige bøger: Peter Pedal og luftballonen, Peter Pedal bager pandekager, Peter Pedal i sneen og mange, mange flere.

Om forfatteren
Hans Augusto Rey blev født d 16. september, 1898, i Hamburg, Tyskland. Han voksede op nær Hagenbeck Zoo. Han elskede derfor dyr, og at tegne dem.

Margarete Elisabeth Waldstein blev født i Hamburg, d 16. maj, 1906. Parret blev gift i Brasilien d 16. august, 1935. De flyttede senere til Paris, da de forelskede sig i byen på deres bryllupsrejse. Det var der deres første bog blev udgivet.

Køb bogen "Peter Pedals drøm" her


Annoncer

Produktnyheder

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tak. Jeg tænker tit på, at jeg i dine svar bliver betrygget i, at jeg ser rigtigt - jeg har et barn, som har et stort tryghedsbehov.

Det er som om at der for tiden er en trend der går på, at vi skal lave 'godnat og sov godt' på vores børn, sætte dem i skammekrog (eller tænkeboks eller hvad man kalder dem) når de ikke gør som vi vil have de skal gøre. Mon det er alle de tv udsendelser om nannys der redder verden for en familie, hvor alt er gået galt, som har tændt op under de ideer?

Hvor er det ærgeligt, at vi skal blive sådan i tvivl om, at det vores instinkt fortæller os om vores børn. Og hvor er det bare fantastisk rart, at du i dit virke hjælper, støtter og betrygger os, som har brug for at blive bekræftet og rådgivet i en retning, som vi kan være med på uden at hjertet bløder.

Tak for det!

Kærlig hilsen
Mor.


Annoncer

Annonce