Annonce

Annonce

Peter Pedals drøm


30. juli 2011

Forfatter:
Margret og H.A.Rey
Forlag:
Carlsen
Udgivelsesår:
2010
Sidetal:
28
Pris:
79,95
ISBN:
9788711425978

Læs omtalen af "Peter Pedals drøm" under annoncen ...


Annonce

Peter Pedals drøm er en tekstbog med billeder i blide farver.

Peter Pedal har været i tivoli, men han var for lille til alt det sjove. Om aftenen er han træt, og han falder i søvn på sofaen. Peter drømmer at han kan gøre alt det, han gerne vil, for han er blevet stor. Men kan han nu også det?

Vi kender alle Peter Pedal som den lille, nysgerrige, begejstrede abe, som tager på opdagelse i byen med sin ven, manden med den gule hat.
Bogen er en del af en komplet serie, der indeholder utallige bøger: Peter Pedal og luftballonen, Peter Pedal bager pandekager, Peter Pedal i sneen og mange, mange flere.

Om forfatteren
Hans Augusto Rey blev født d 16. september, 1898, i Hamburg, Tyskland. Han voksede op nær Hagenbeck Zoo. Han elskede derfor dyr, og at tegne dem.

Margarete Elisabeth Waldstein blev født i Hamburg, d 16. maj, 1906. Parret blev gift i Brasilien d 16. august, 1935. De flyttede senere til Paris, da de forelskede sig i byen på deres bryllupsrejse. Det var der deres første bog blev udgivet.

Køb bogen "Peter Pedals drøm" her


Annoncer

Produktnyheder

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om amning og flaske, hjæper dig med at få et mæt og tilfreds barn.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Jeg ved, at du ikke kan træffe beslutninger på vores vegne, men alligevel vil jeg meget gerne høre dine tanker ud fra din erfaring og viden om børn ...

Dine tanker har tidligere hjulpet os med en afklaring og en beslutning, som set i bakspejlet var den helt rigtige - for os alle tre.

Håber, du igen kan hjælpe os videre mod en beslutning.

Mange varme hilsner,
Hønemor


Annonce