Annonce

Annonce

Max og Mille og de fikse reflekser


10. marts 2011

Forfatter:
Peter Gotthardt
Forlag:
Carlsen
Udgivelsesår:
2011
Sidetal:
32
Pris:
99
ISBN:
9788711414668
Max og Mille og de fikse reflekser

Læs omtalen af "Max og Mille og de fikse reflekser" under annoncen ...


Annonce

Max og Mille og de fikse reflekser sætter fokus på trafiksikkerhed. Det er en sjov og informativ historie, der på en let og forståelig måde, lærer de mindste at begå sig i trafikken.

Max og Mille og de fikse reflekser er første bind i en ny billedbogsserie med de livlige og nysgerrige tvillinger Max og Mille. Maj 2011 udkommer næste bog i serien, om "Max og Mille og den dumme, dejlige sol". Til efteråret udkommer "Max og Mille og de dumme lus."

I bogen "Max og Mille og de fikse reflekser" kommer Max og Mille ud for lidt af hvert, så deres forældre har nok at se til, og da tvillingerne skal lære at begå sig i trafikken, er det ikke spor nemt. Især ikke i den mørke tid på året. Der er meget at passe på både på cykel og når man går. Men da tvillingernes far køber de mystiske slappelappere, og deres mor finder på en spændende leg, synes Max og Mille pludselig, at det er sjovt at være synlig i trafikken.

Bogen er illustreret af Gunhild Rød og indeholder en refleks.


Annoncer

Sponsorerede artikler

De gode playlister – hvad kan god musik gøre for dit barn?

Hvorfor skal dit barn høre musik?
Sang og musik kan fungere som en kilde til sproglig- og motorisk læring, kreativitet og glæde hos dit barn. Der findes mange former for børnemusik deriblandt musik med fokus på bevægelse, leg og læring, men også sange som hjælper din lille til at slappe af ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog til far - vær far med tillid, nærvær og respekt.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

... mange tak for dit sidste svar vedrørende vores problemer med skemaden. Vi er kommet godt videre, bl.a også inspireret af dit dejligt detaljerede svar, og Ingrid spiser nu som bliver hun betalt for det.

Kh Karen (og Ingrid)


Annonce