Annonce

Annonce

Min fars halve liv på lokum


24. oktober 2007

Forfatter:
Anders Morgenthaler
Forlag:
Politiken
Udgivelsesår:
2007
Sidetal:
32
Pris:
129
ISBN:
9788756782661
Helens vurdering:
Min fars halve liv på lokum

Jeg har valgt at give bogen "Min fars halve liv på lokum" 3 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Min fars halve liv på lokum er skrevet af Anders Morgenthaler og illustreret af Jan Solheim. Den henvender sig til alle børn, hvis far til stor undring for de fleste, kan bruge rigtig lang tid ude på toilettet.

Franne sidder i køkkenet og kigger på lokumsdøren og inde bag ved døren sidder Frannes far. Der sidder han tit og Franne tænker på, hvad han mon laver derinde. Når Franne går på toilettet, så kan han ikke sidde der i mere end 5 minutter, for så begynder hans baller at sove...

Min fars halve liv på lokum handler om alt det Franne forestiller sig foregår, når far er på toilettet. Måske har far en lokumsklub, måske et hemmeligt laboratorium eller måske har han en helt anden familie, med en sød pige og en kone fra byen. Der er jo ikke noget at sige til, hvis far er træt af at have en dreng som skriger om hjælp hver gang han skal lave regnestykker og en kone der bare er en frisk pige fra bøh-landet.

Fantasi er der masser af i Min fars halve liv på lokum og meget flot illustreret er den også. Dens målgruppe lyder 3-7 år, men for mig at se, henvender den sig til børn som har nået en alder, hvor de begynder at kunne forholde sig mere til humor og ironi, skelne mellem fantasi og virkelighed og er derfor ikke for de mindste. De voksne vil dog sandsynligvis synes den er sjov.

Jeg vælger at give bogen Min fars halve liv på lokum 3 bismervægte

Anmeldt af: Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Produktnyheder

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og opdragelse, som giver dig praktiske råd til alt det, der er så svært.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen,

Dette er mit første brev til dig - men mærkeligt nok, så har det ikke været muligt for mig at finde svaret i hverken bøger eller ved søgning på nettet, så jeg håber, at du kan gøre mig klogere.

På forhånd tak, Emilies mor


Annonce