Annonce

Annonce

Askepot - Et pop-op eventyr


12. november 2006

Forfatter:
Matthew Reinhart
Forlag:
Carlsen
Udgivelsesår:
2006
Sidetal:
0
Pris:
199
ISBN:
8762654381
Helens vurdering:
Askepot - Et pop-op eventyr

Jeg har valgt at give bogen "Askepot - Et pop-op eventyr" 5 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Alle kender eventyret om Askepot og alle små pigers drøm går i opfyldelse med denne flotte nye pop-op bog.

Historien om Askepot, den onde stedmoder, de dumme søstre og alt det Askepot skal gå igennem for at komme til bal på slottet, hvor prinsen forelsker sig i hende. Græskaret det trylles om til en karet med de flotteste heste, glasskoen som tabes og prinsen som leder, - hele eventyret fra ende til anden er denne bog.

Men eventyret gør det ikke alene, for hver side man vender er fyldt med papir-klip, som direkte springer ud af bogens sider. Det er både på de store sider, men også når man vender hvert enkelt blad for at læse historien højt.

Askepot - Et pop-op eventyr er ganske simpelthen den flotteste pop-op bog jeg til dato har set. Enhver må simpelthen blive begejstret.

Hvis noget er negativt, så er det at de flotte papirklip naturligt let går i stykker. Bogen henvender sig altså ikke til de mindste børn, men kræver at barnet er i stand til at bladre forsigtigt og nyde hver gang en side vendes. Men så vil den ganske givet også være en succes.

Askepot - et pop-op eventyr kan kun få 5 bismervægte.

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Produktnyheder

Pas godt på dig selv: Du er det vigtigste i dit barns liv

Når du bliver forælder, kan dit liv hurtigt komme til kun at dreje som én ting – dine børn. I en ny kampagne sætter Miljømærkning Danmark fokus på småbørnsforældre, og understreger, at det er vigtigt også at passe på sig selv i den travle hverdag med børn.

Danske forældre er ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

Tusind tak for svar. Selvom jeg inderst inde godt ved, at der nok ikke er det store at gøre ved vore urolige nætter - andet end at vente på hun bliver større - så er det altid rart at vende det med dig alligevel.

Jeg synes det er så synd, at du aldrig ser alle de små søde, som vi snakker om. Så her er ihvertfald et billede af vores lille datter - det glade barn.

Kærlig hilsen Stine


Annoncer

Annonce