Annonce

Annonce

Den store bog om Den glade Løve


8. oktober 2006

Forfatter:
Louise Fatio
Forlag:
Gyldendal
Udgivelsesår:
2006
Sidetal:
150
Pris:
199,95
ISBN:
8702046970
Helens vurdering:

Jeg har valgt at give bogen "Den store bog om Den glade Løve" 5 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

"Der var engang en mægtig glad løve. Den levede ikke på de farlige sletter i det varme Afrika, hvor jægerne ligger pålur med deres bøsser. Næ, den boede i en fredelig fransk by med røde tage og grå skodder. I byens zoologiske have havde den glade løve et hus helt for sig selv."

Sådan begynder fortælling om Den glade Løve, skrevet af Louise Fatio og med tegninger af Roger Duvoisin. Den store bog om Den glade Løve er alle historierne om den glade løve samlet i en bog. Det er en børneklassiker, som alle børn nyder at få læst højt.

Den første historie handler om løven i zoologisk have, som hver dag får besøg at dyrepasserens søn Francois, når han er på vej i skole. Alle andre mennesker kommer også forbi og alle er søde og rare. En dag står lågen til buret åbent og den glade løve beslutter sig for at besøge byen og alle de rare mennesker - men det er ikke så populært.

Den anden historie handler om cirkus direktøren Monseur Flambert, som kidnapper den glade løve, for at få løven med i cirkus. Den glade løve bliver sejlet af sted til Afrika, hvor den møder nogle af de dyr den kender fra zoologisk have. Men de andre dyr kan ikke lide løven.

Den tredie historie handler om den gang da den glade løve slet ikke var glad. Den ville slet ikke spise og logrede ikke længere med halen. Den var bare rigtig ked af det. Den glade løve følte sig alene og ville bare gerne have en kone.

Den store bog om Den glade Løve henvender sig især til børn mellem 2-6 år og det er en klassiker blandt børnebøger.

Jeg giver derfor bogen 5 bismervægte.

Køb bogen "Den store bog om Den glade Løve" her

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Produktnyheder

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Din bog om søvn har været os en rigtig stor hjælp.

Vores dreng er nu 16 måneder og vi har måtte erfare, at han hører til de børn der altid har haft et lille og uforudsigeligt søvnbehov. Men via din bog, har vi fundet ud af at give ham rutiner, der gør at han nu trives og udvikler sig sundt og godt.

Tak fordi du har skrevet den!

Hilsen de glade forældre


Annoncer

Annonce