Annonce

Annonce

Forældre samarbejde der virker


16. august 2015

Forfatter:
Søren Smidt, Suzanne Krogh
Forlag:
Dansk Psykologisk Forlag
Udgivelsesår:
2015
Sidetal:
184
Pris:
259
ISBN:
9788771582642

Læs omtalen af "Forældre samarbejde der virker " under annoncen ...


Annonce

Et godt forældresamarbejde er vigtigt, både for børn, forældre og det pædagogiske personale, men hvordan griber man det bedst an og får det prioriteret i en travl hverdag?

Denne bog beskriver med udgangspunkt i en undersøgelse af forældreerfaringer, hvordan man kan organisere det gode samarbejde mellem forældre og pædagogisk personale.

Forældresamarbejde der virker tager fat på spørgsmål som: Hvordan arbejder man systematisk og reflekteret med at udvikle samarbejdet? Hvad er det, der betyder noget for forældre, og hvad giver det af pejlemærker for det pædagogiske personale i institutionerne? Kort sagt: Hvad virker?

Det handler om samarbejdet i hverdagen: Start i institution, forældremøder, forældresamtaler, daglig kommunikation, forældredeltagelse, pædagogisk dokumentation, forældreråd og forældrebestyrelse. Hvert kapitel afsluttes med konkrete eksempler på, hvad der virker, og refleksionsspørgsmål målrettet studerende og det pædagogiske personale.

Bogen er skrevet til pædagoger i daginstitutioner, studerende på pædagoguddannelsen og forældre i forældreråd og forældrebestyrelser.

Suzanne Krogh er cand.psych. med speciale i børn og unges udvikling og lektor i pædagogik. Hun arbejder som konsulent hos Life-lab og er derudover foredragsholder, underviser, forfatter, familierådgiver, ledelsescoach og ekstern lektor på UCC.

Søren Laibach Smidt er cand.psych., ph.d. og chefkonsulent hos UCC. Han forsker i didaktik og læringsrum og er forfatter til en lang række artikler og bøger om pædagogik, dagsinstitutioner og barndom.

Køb bogen "Forældre samarbejde der virker " her


Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om gråd og trøst, som er en guldgrube af information til desperate forældre.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen
For gud ved hvilken gang er jeg på din hjemmeside for lige at tjekke, hvordan det nu er med forkølelse og graviditet. Jeg har brugt siden så mange gange. Og hver gang har jeg fået højt kvalificerede og superpraktiske og tryghedskabende svar. Det vil jeg bare lige sige tak for.
Mvh Birgitte


Annonce