Annonce

Annonce

Den store bog om skolebørn 6-10 år


30. april 2013

Forfatter:
Lola Jensen
Forlag:
Kristeligt Dagblads Forlag
Udgivelsesår:
2013
Sidetal:
304
Pris:
299
ISBN:
9788774671039

Læs omtalen af "Den store bog om skolebørn 6-10 år" under annoncen ...


Annonce

Lola Jensen har tidligere udgivet "Den store Far, mor og børn" og nu kommer efterfølgeren "Den store bog om skolebørn - værd at vide om barnet 6-10 år".

I bogen Den store bog om skolebørn deler Lola Jensen ud af sin kollosale erfaring med børn i alderen 6-10 år. Du kan læse om alt fra skoleparathed over venskaber og lommepenge til skole-hjem-samtaler. Det hele bliver behandlet med klare guidelines og konkrete råd.

Bogen er delt op i to hoveddele "Livet i skolen" og "Livet i familien". Med forklaringer og cases bliver alt der vedrører skolebørn og deres forældre gennemgået og Lola giver sine bedste råd - alt sammen med udgangspunkt i at børn og forældre har masser af kompetencer og masser af evner, og at man som forældre også skal tage ansvar.

Den store bog om skolebørn er smækfyldt med eksempler fra det virkeligt liv, med breve fra forældre, oplysende faktabokse, test-dig-selv-skemaer og meget mere.

Om forfatteren
Lola Jensen er udannet familievejleder og har arbejdet som dette i 29 år. Hun giver på TV2 gode råd til familieliv, opdragelse, børns udvikling mv. Hun holder foredrag og har en humoristisk stil, samtidig med at hendes faglighed er i top.

Lola siger "Der skal være en plads til alle og alle fortjener, at den plads er god for dem!"

Køb bogen "Den store bog om skolebørn 6-10 år" her


Annoncer

Sponsorerede artikler

De gode playlister – hvad kan god musik gøre for dit barn?

Hvorfor skal dit barn høre musik?
Sang og musik kan fungere som en kilde til sproglig- og motorisk læring, kreativitet og glæde hos dit barn. Der findes mange former for børnemusik deriblandt musik med fokus på bevægelse, leg og læring, men også sange som hjælper din lille til at slappe af ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tak for de gode smid-sutten-lidt-væk-råd. Det er gået over al forventning. Barnet har nu kun sut om natten og i yderste fortvivlelses-tilfælde - og det accepterer han faktisk. Godt du findes! Vi manglede lige det der bløde spark i måsen :)

Tak fra en glad mor


Annonce