Annonce

Annonce

Elektriske Heidi på tur


18. november 2005

Forfatter:
Elisabeth Gjerluff Nielsen
Forlag:
Politikens Børnebøger
Udgivelsesår:
2005
Sidetal:
96
Pris:
149
ISBN:
8756775954
Helens vurdering:
Elektriske Heidi på tur

Jeg har valgt at give bogen "Elektriske Heidi på tur" 5 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Elektriske Heidi på tur er skrevet af Elisabeth Gjerluff Nielsen, som ud over at være forfatter også er komponist og sanger. Måske derfor følger der en CD med bogen, med 3 rigtig gode sange, som Elisabeth har indspillet. Og derudover også en plastikguitar, så børnene kan lege at de spiller til musikken.

Elektriske Heidi er Holger og Puttes barnepige. Det er sommerferie og Heidi er rejst af sted i sin hundevogn. En slags prærievogn, med hunde som trækdyr. Hun rejser af sted med sit strithår, sine vandrestøvler, sin elektriske guitar og sin hundevogn.

Holger og Putte savner deres barnepige, men heldigvis er hun rigtig god til at sende brev og skrive hvad hun oplever, og fantasien fejler ikke noget:o) Elektriske Heidi er ikke som de fleste og på sin vej møder hun både sukkerdjævle og talende tøj.

I det sidste brev, Elektriske Heidi sender til Holger og Putte, fortæller Heidi om bedstefar. Bedstefar flyver op i luften med en luftballon - en fint billede på at bedstefar dør. Smukt beskrevet.

Elektriske Heidi på tur er en rigtig fin børnebog. Den egner sig til højtlæsning for stort set alle aldersgrupper (4-5 år og op efter) og større børn kan læse den selv. Også voksne kan nyde den.

At der er vedlagt CD og en guitar er bestemt et ekstra plus og naturligvis fordi de 3 meget forskellige melodier, alle er rigtig gode.

En super god bog, med musik og guitar - nytænkning er godt. Derfor vælger jeg at give bogen 5 bismarvægte.

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Sponsorerede artikler

De gode playlister – hvad kan god musik gøre for dit barn?

Hvorfor skal dit barn høre musik?
Sang og musik kan fungere som en kilde til sproglig- og motorisk læring, kreativitet og glæde hos dit barn. Der findes mange former for børnemusik deriblandt musik med fokus på bevægelse, leg og læring, men også sange som hjælper din lille til at slappe af ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om amning og flaske, hjæper dig med at få et mæt og tilfreds barn.

Det siger medlemmerne ...

Selvfølgelig har jeg en tilknyttet kommunal sundhedsplejerske, men jeg er super glad for mit medlemskab hos NetSundhedsplejerkse.dk, da der dukker mange spørgsmål op i løbet ugen med en lille ny og jeg kan kun anbefale det.

Camilla Martin


Annonce