Annonce

Annonce

Verdens 100 mest truede dyr


4. marts 2021

Forfatter:
Sebastian Klein
Forlag:
Forlaget Carlsen
Udgivelsesår:
2021
Sidetal:
216
Pris:
200
ISBN:
9788711915646
Verdens 100 mest truede dyr

Læs omtalen af "Verdens 100 mest truede dyr" under annoncen ...


Annonce

Sebastian Klein sætter i bogen "Verdens 100 mest truede dyr" fokus på truede dyr, deres levesteder og den naturkrise, verden står overfor.

Køber du bogen, hjælper du dyrene og den gode sag. Sebastian Klein tjener ikke penge på udgivelsen, så Forlaget Carlsen kan donere hele indtjeningen på salget af 10.000 bøger til WWF Verdensnaturfondens arbejde med bevarelse af dyrs levesteder.

Beskrivelse af bogen:
I Australien bliver der fældet så mange træer, at koalabjørnene bliver skilt fra hinanden og ikke kan leve sammen. I Afrika findes dværgflodhesten, som kæmper for overlevelse, fordi den bliver jaget ulovligt. Og i Danmark har vi den truede snæbel, man kan være heldig at finde i Vadehavet.

Sebastian Klein fortæller om de 100 dyr i verden, som er allermest truet. Han fortæller samtidig om projekter, der hjælper dyrene, og bagerst i bogen kommer han med råd til, hvad man selv kan gøre for at hjælpe med at beskytte og bevare dyrs levesteder.

Bogen anbefales til børn fra 6 år, og den købes via shop.wwf.dk

Om forfatteren
Sebastian Klein (f. 1972) er en af danmarks førende naturformidlere. Han har i mere end 20 år lavet børneprogrammer til DR, og så er han forfatter til en lang række bøger om dyr og natur til børn i alle aldre. Han beskriver bogen her som "Min vigtigste bog til dato!".


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tusind tak for dine tidligere svar som er virkelig brugbare.

Jeg er glad for din tilgang til barnet. Synes det kan virke meget frustrerende at der stilles store krav til de små og at der er en holdning til at man bare skal tage "kampen" med dem og dermed have sig et ulykkeligt barn. Så hvor er jeg glad for at have dig!

Med venlig hilsen
Pernille, mor til dreng på 6 måneder


Annonce