Annonce

Annonce

Supersaurus - Raptorer i Paradis


2. februar 2019

Forfatter:
Jay Jay Burridge
Forlag:
Forlaget Carlsen
Udgivelsesår:
2017
Sidetal:
384
Pris:
200
ISBN:
978871156431
Supersaurus - Raptorer i Paradis

Læs omtalen af "Supersaurus - Raptorer i Paradis" under annoncen ...


Annonce

Forestil dig en verden, hvor dinosaurerne ikke er døde, men lever side om side med menneskene. Det er ikke altid fredeligt!

Historien om Supersaurus er en actionfyldt bogserie, der var den mest eftertragte titel på børnebogsmessen i Bologna 2016 og nu er udkommet på dansk.

Bea Kingsleys forældre forsvandt på mystisk vis, da hun var spæd, og da Beas bedstemor pludselig beslutter sig for at rejse til den fjerntliggende ø Aru, begynder Bea at undre sig. Jo flere spørgsmål hun stiller, jo flere problemer opstår der - og hvad er det for en frygtelig hemmelighed øen Aru skjuler?

Sammen med bogserien hører en gratis App, der levendegør bøgernes univers på enestående vis. I app´en findes også et spil, hvor læseren selv kan udforske verdenen af supersaurere og helte.

Serien består af 6 bøger, bog nummer to hedder Supersaurus 2 - bloddiamanterne. Serien er henvendt til børn fra ca. 10 år.


Annoncer

Sponsorerede artikler

De gode playlister – hvad kan god musik gøre for dit barn?

Hvorfor skal dit barn høre musik?
Sang og musik kan fungere som en kilde til sproglig- og motorisk læring, kreativitet og glæde hos dit barn. Der findes mange former for børnemusik deriblandt musik med fokus på bevægelse, leg og læring, men også sange som hjælper din lille til at slappe af ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om dit barns udvikling. Bogen er propfyldt med nyttig viden for alle forældre!

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tusind tak for nogen rigtig gode svar! Det er rart at kunne søge råd herinde og se man ikke er den eneste i verden med problemer.

Mor til pige på 6 måneder


Annonce