Annonce

Annonce

Kom igang med DANSK 1


17. juli 2018

Forfatter:
Lise Røjlby Frederiksen
Forlag:
Forlaget Elysion
Udgivelsesår:
2011
Sidetal:
40
Pris:
53
ISBN:
9788772141343
Kom igang med DANSK 1

Læs omtalen af "Kom igang med DANSK 1" under annoncen ...


Annonce

Bogen Kom igang med DANSK 1 er en rigtig fin opgavebog til dig eller det større barn, som gerne vil blive bedre til at tale dansk.

Det er et begyndermateriale til indlæring og automatisering af højfrekvente ord og træning af enkle spørgsmål. og svarstrukturer med spørgeordene hvad og hvor.

Materialet er inddelt i de tre store ordgrupper: navneord, udsagnsord og tillægsord. Navneordene er endvidere inddelt i emnerne: fødevarer, tøj, kroppen og erhverv.

Bagerst i bogen er repetition, hvor de forskellige ordklasser blandes. Der er også en billedordliste, som er inddelt i ordklasser og emner i den rækkefølge, de forekommer i materialet.

Kom igang med DANSK 1 henvender sig til to sprogede i alle aldersklasser, men er samtidig anvendeligt til elever, som har svært ved at læse eller stave.

Om forfatteren
Lise Røjlby Frederiksen er en erfaren sprogskolelærer, der har lavet en række bøger og undervisningshæfter til tosprogede. Hendes bøger er primært rettet mod undervisning i overbygningen i folkeskolen, på sprogskoler og voksenundervisning af tosprogede.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om gråd og trøst, som er en guldgrube af information til desperate forældre.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tak for din plan for dagen, både hvad angår søvn og mad. Det er lykkes os at overholde din plan og det har været guld værd. Nu sover vi alle sammen meget bedre om natten.

De sidste 3 uger, har han faktisk kunne sove fra kl. 20 til 06 hver nat - og det er fantastisk, før vågnede han en gang i timen!

Tak fra drengens forældre


Annonce