Annonce

Annonce

Noah skal i skole


21. januar 2018

Forfatter:
Helle Lindahl
Forlag:
Dansk Psykologisk Forlag
Udgivelsesår:
2018
Sidetal:
240
Pris:
299
ISBN:
9788771585032

Læs omtalen af "Noah skal i skole " under annoncen ...


Annonce

En højtlæsningsbog om det første skoleår.

Noah skal i skole handler om det vigtige første skoleår. Vi følger drengen Noah, hans familie og klassekammerater i skolen og derhjemme og får et helt særligt indblik i, hvordan det føles at være seks år og starte i skole. Hvor spændende – og en smule skræmmende – det kan være, når man har været vant til at være en af de største i børnehaven og nu pludselig er blandt de mindste i skolen.

Bogen er oplagt til højtlæsning for elever i 0. og 1. klasse. Kapitlernes længde er afstemt, så de passer til ca. 20 minutters oplæsning om morgenen, eller mens børnene spiser, og hvert kapitel efterfølges af relevante samtalespørgsmål. Bogen indeholder desuden arbejdsmateriale med afsæt i folkeskolens forenklede Fælles Mål. Arbejdsmaterialet er opbygget som et idekatalog til læreren og vil kunne indgå som en naturlig del af klassens årsplan.

Bogen er også velegnet til oplæsning i førskolegruppen/storegruppen i børnehaven. Særligt pædagoger, der arbejder med brobygning, kan bruge bogen i overgangsfasen fra børnehave til skole. Skolepædagoger, der arbejder med skolestart og nye skoleelever, vil kunne hente inspiration og gode pædagogiske ideer til at bringe leg ind i undervisningen.

Bogen kan også læses højt af forældre eller bedsteforældre, som gerne vil støtte og forberede barnet på skolestarten.

Om forfatteren
Helle Lindahl er uddannet socialpædagog og har arbejdet som pædagog i mere end 25 år, bl.a. med førskolegrupper i børnehaven, som støttepædagog i 1. og 2. klasse og som børnehaveklasselærer. Hun er forfatter til fire fagbøger om børns udvikling og leg: Hvad skal vi lege?, Leg og lær året rundt, Sjove lege og glade børn og 100 idéer til bevægelseslege.

Køb bogen "Noah skal i skole " her


Annoncer

Sponsorerede artikler

De gode playlister – hvad kan god musik gøre for dit barn?

Hvorfor skal dit barn høre musik?
Sang og musik kan fungere som en kilde til sproglig- og motorisk læring, kreativitet og glæde hos dit barn. Der findes mange former for børnemusik deriblandt musik med fokus på bevægelse, leg og læring, men også sange som hjælper din lille til at slappe af ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens babydagbog som er en praktisk og lækker kalender smækfyldt med konkret information og gode idéer.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen

Rigtig lækker brevkasse og hjemmeside du har!

Bettina, mor til 7 uger gammel pige


Annonce