Annonce

Annonce

Læs med Sebastian Klein


26. maj 2017

Forfatter:
Sebastian Klein
Forlag:
Carlsen
Udgivelsesår:
2017
Sidetal:
40
Pris:
69
ISBN:
9788711552711

Læs omtalen af "Læs med Sebastian Klein " under annoncen ...


Annonce

Otte letlæsningsbøger om vilde dyr af Sebastian Klein.

Læs med Sebastian Klein er en ny serie af otte letlæsningsbøger udviklet til at stimulere dyreglade drenge og pigers læselyst. Bøgerne indeholder masser af dyrefakta, som fx levesteder, føde, størrelse, mm. men også dramatiske historier som dengang en kok blev bidt af et slangehoved, og da en flok dykkere måtte kæmpe for livet mod en gruppe komodovaraner. Bøgerne er spækket med flotte fotos og illustrationer.

I serien finder du: Verdens farligste katte, Verdens farligste hajer, Verdens farligste slanger, Ulven, Rotten, Næbdyret, Afrikas tykhuder, Komodovaranen.

Bøgerne er læsepædagogisk bearbejdet og beregnet til dyreglade læsere i 2.-3. klasse.

Om forfatteren
Sebastian Klein er tv-vært på DR Ramasjang og udvikler af dyreprogrammer til børn. Han er desuden forfatter til en lang række bøger, der fanger nysgerrige og fakta-interessede børn.

Køb bogen "Læs med Sebastian Klein " her


Annoncer

Sponsorerede artikler

De gode playlister – hvad kan god musik gøre for dit barn?

Hvorfor skal dit barn høre musik?
Sang og musik kan fungere som en kilde til sproglig- og motorisk læring, kreativitet og glæde hos dit barn. Der findes mange former for børnemusik deriblandt musik med fokus på bevægelse, leg og læring, men også sange som hjælper din lille til at slappe af ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens babydagbog som er en praktisk og lækker kalender smækfyldt med konkret information og gode idéer.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

det er vist på tide at jeg skriver og siger tusind, tusind tak for alle dine råd og vejledninger! Det er jo super dejligt at have en som dig at henvende sig til med alle de spørgsmål der kommer op i forbindelse med at være forældre. Det har været en fantastisk stor hjælp at læse dine svar, ikke kun til mig, men også til andre forældre.

Jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skulle have gjort uden din brevkasse – bare muligheden for at kunne stille de 'dumme' spørgsmål, er utrolig beroligende, for ikke at nævne at se at der er andre der ude som pusler med de samme problemer som jeg gør.

Så tusind tak for din hjælp!

Bedste hilsner
Mor til pige på 5 måneder


Annonce