Annonce

Annonce

Story Time. My First Day at School - en læseletbog på engelsk


4. juni 2005

Forfatter:
Catarina Hansson ved Mogens Høirup
Forlag:
Maaholms Forlag
Udgivelsesår:
2003
Sidetal:
15
Pris:
25
ISBN:
8779591140
Helens vurdering:
Story Time. My First Day at School - en læseletbog på engelsk

Jeg har valgt at give bogen "Story Time. My First Day at School - en læseletbog på engelsk" 4 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

My First Day at School er bog nr. 9 i en serie på 25 bøger, som henvender sig til børn, der skal til at læse og lære engelsk. Serien kaldes 'Story Time'.

Mange forældre har efterlyst dette og også at finde børnebøger på engelsk til en rimelig pris, hvilket man må sige at dette er. En bog koster ca 25 kr + fragt. Køber man 10 bøger er prisen ca 200 kr + fragt.

Bøgerne er skrevet i et enkelt sprog og hver bog er en lille historie på mellem 14 og 24 sider. Bøgerne er endvidere illustreret med farvetegninger.

På hver side er en lille ordforklaring, som fortæller hvad de enkelte ord på siden betyder. Derudover er Story Time opdelt i forskellige niveauer.

De første 10 titler henvender sig til børn, som netop begynder at læse på engelsk. Story Time 11-20 henvender sig til børn, som kan lidt mere engelsk og i disse bøger behandles bl.a. -ing, do/did, ejefald samt datid af verbet. I Story Time 21-25 arbejdes der med første person ental, do/does, flertalsdannelse og can/can´t.

I My First Day at School møder vi Simon, som skal starte i skole. Han er lidt nervøs og han har fået en masse nye ting, som han skal have med. Hvordan mon lærerinden er?

Det er helt bestemt en fin samling bøger, som kan bruges såvel i skole-/klassesammenhæng eller købes privat.

Bøgerne udgives af Maaholms Forlag, som er en del af Borgens Forlag. Bøgerne kan ses på Amtscentret for Undervisning og Pædagogisk Central og kan endvidere bestilles via E-mail: maaholm@borgen.dk

Jeg vælger at give bøgerne 4 bismarvægte

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og sygdom, som giver dig ro og overblik, når dit barn har det dårligt.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

Mange tak for dit gode svar - vi har nu fulgt dine anvisninger og det var en overraskende nem proces - 2 nætter tog det af vænne flasken fra vores datter og nu spiser hun som aldrig før - TUSIND TAK for dit lille skub.

Mange hilsener
Vibeke, mor til pige på 21 måneder


Annonce