Annonce

Annonce

Smørhår og duksedrenge


4. december 2015

Forfatter:
Lars Daneskov
Forlag:
Politikens Forlag
Udgivelsesår:
2015
Sidetal:
160
Pris:
200
ISBN:
9788740024982

Læs omtalen af "Smørhår og duksedrenge " under annoncen ...


Annonce

Man er aldrig for stor til at være lille. Sådan lyder budskabet i Lars Daneskovs nye bog, der udover at være en rablende historie om ost og tykke damer med sneplove, også med sit tema lander mind i debatten om den nye folkeskolereform og de længere skoledage kontra børns ret til at være børn.

Smørhår og duksedrenge handler som de foregående bøger i serien om drengen Anton, der bor med sin mor, som har en ostebutik. I Smørhår og duksedrenge starter en ny dreng, Gilbert Ernst, i Antons klasse, og det vender op og ned på alting. Gilbert Ernst er klog - faktisk er han landets klogeste dreng - og alle, både børn og voksne, er imponerede over Gilberts evne til at løse svære regnestykker. Selv Molly, Antons bedste ven, vil pludselig hellere være sammen med Gilbert Ernst, end hun vil bygge snemænd, lave sne-engle og drikke kakao med Anton. Noget må gøres.

Lars Daneskov er far til fire, journalist og forfatter. Han har tideligere udgivet Far på færde, Mor har en baby inde i maven og bøgerne i serien om Anton, Tro, håb og gorgonzola, Tøselus og vinkeflæsk og Dig, mig og lama.

Køb bogen "Smørhår og duksedrenge " her


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog til far - vær far med tillid, nærvær og respekt.

Det siger medlemmerne ...

Der er ingen tvivl om at Helen er en sundhedsplejerske med hjertet på rette sted og det betyder meget for mig i perioder hvor jeg har været usikker på nogle ting.

Camilla Martin


Annonce