Annonce

Annonce

Når du bekymrer dig for meget - hvad så?


7. juni 2015

Forfatter:
Dawn Huebner
Forlag:
Dansk Psykologisk Forlag
Udgivelsesår:
2014
Sidetal:
86
Pris:
199
ISBN:
9788777065040

Læs omtalen af "Når du bekymrer dig for meget - hvad så? " under annoncen ...


Annonce

Børn, der bekymrer sig for meget, kan have svært ved at udfolde sig. De vil gøre næsten alt for at undgå situationer eller ting, de er bange for. Angsten kan hurtigt vokse og brede sig, ændre form og være immun over for voksnes forsøg på beroligelse og logisk forklaring.

Når du bekymrer dig for meget – hvad så? giver teknikker til, hvordan børn kan lære at overvinde angstfyldte tanker og situationer. Baseret på kognitiv adfærdsterapi og med fokus på positiv tænkning beskriver bogen, hvordan barnet sammen med voksne kan sætte ord på angsten og lære at tale om den. Barnet skal gradvist lære at rumme angsten og leve med den.

Med de mange illustrationer og det lette sprog henvender bogen sig direkte til barnet der selv kan læse, men den bør gennemgås af barnet sammen med sine forældre. Bogen er også relevant for pædagoger, lærere og psykologer, som arbejder med børn med angstsymptomer.

Køb bogen "Når du bekymrer dig for meget - hvad så? " her


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

Jeg har nu i over 3 år været medlem af din hjemmeside og har ALTID påskønnet dine gode og fornuftige råd omkring mine to børn. Selvom du aldrig har mødt mine børn, har du altid rådgivet mig som om du hele tiden har været en del af deres liv......

Du er klart den bedste og ærligste sundhedsplejerske jeg nogenside har stiftet bekendtskab med, og jeg vil altid sætte pris på dine gode råd, som har gjort min hverdag bedre og mindre skræmmende.

Endnu engang tusind tak.


Annonce