Annonce

Annonce

Førstehjælp til og for børn


20. marts 2014

Forfatter:
Poul Lørup Larsen
Forlag:
Frydenlund
Udgivelsesår:
2014
Sidetal:
99
Pris:
99
ISBN:
9788771183504

Læs omtalen af "Førstehjælp til og for børn " under annoncen ...


Annonce

Børn kan meget mere, end vi voksne tror - også når det kommer til førstehjælp. Førstehjælp til og for børn fortæller i tegninger og letlæst tekst, hvad man som barn kan gøre, når ens venner, søskende eller forældre kommer til skade. Med udgangspunkt i en familie på fem - far, mor og tre børn - forklarer bogen, hvordan man både kan forebygge ulykker og give førstehjælp.

Tre ikoner markerer, om der beskrives en ulykke, førstehjælp eller supplerende viden. Hertil kommer ikoner, der viser, hvilke aldersgrupper hvert afsnit henvender sig til: 6-10 år, 10-13 år og 13 år-voksen.

Om forfatteren
Poul Lørup Larsen er uddannet brand- og ambulancemand. Han har kørt ambulance i mere end 25 år, været ambulanceinstruktør samt lægeassistent på lægeambulancen i 14 år. Han er uddannet paramediciner og brandmester og har desuden en lang række andre sundhedsuddannelser bag sig. Poul har derudover mere end 30 års erfaring som underviser i førstehjælp.

Køb bogen "Førstehjælp til og for børn " her


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og mad. Bogen er propfyldt med tips, opskrifter og praktiske dagsplaner!

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen,

Tusind tak for dit svar angående min datter, som græd sig selv i søvn. For første gang i lang tid havde jeg en rigtig god fornemmelse i kroppen efter at have læst dit svar. Jeg kunne mærke, at du fik sat mange af de rigtige ord på situationen.

Tak fra Sanne, mor til pige på knap 4 måneder.


Annonce