Annonce

Annonce

Kattehuset


25. juni 2008

Forfatter:
Ib Spang Olsen
Forlag:
Gyldendal
Udgivelsesår:
2008
Sidetal:
32
Pris:
129
ISBN:
9788702065442
Helens vurdering:

Jeg har valgt at give bogen "Kattehuset" 5 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Kattehuset - En klassiker af den berømte tegner og forfatter Ib Spang Olsen. Hvis du er vokset op i 60'erne og 70'erne så husker du ganske sikkert Ib Spang Olsens bøger og i anledning af hans 87 års fødselsdag udkommer flere af bøger nu igen. Lad dermed også nutidens børn nyde dem:o)

I bogen Kattehuset er Lasse og Laura er lige flyttet til byen. Der bor de i et højt hus, hvorfra de kan se ud over byen og gården. Der er ingen at lege med og det hele er kedeligt og trist, men de kan jo gå ned at kigge ...

Men pludselig er Lasse væk og Laura begynder at lede efter ham. Først i møbelbutikken, så i støvlebutikken, så hos cykelsmeden og alle steder møder hun børn og katte. Hun møder blandt andet Martin som tager hende med op til Kaptajnen - han har været sørøver i gamle dage ...

Laura leder videre gennem stalden og kommer derfra til den vilde prærie med cowboydere, heste og revolvere ...

En vævekone viser hende et nyt tæppe, det forestiller Afrika og da Laura bør hen for at prøve hvordan det er at sidde på tæppet, så sejler hun pludselig mellem elefanter og aber.

Hjemme igen finder hun heldigvis Lasse og de er selvfølgelig enige om at der, hvor de er flyttet hen er ikke spor kedeligt.

Kattehuset er en rigtig fin historie for de yngste skolebørn 0-3. klasse, en prisbelønnet klassiker fra 1968, som jeg vælger at give 5 bismervægte.

Køb bogen "Kattehuset" her

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og søvn som er sprængfyldt med praktiske råd om hvordan du får dit barn til at sove.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

Tack før alla svar jag får från dig, tycker det är helt fantastiskt att du verkar komma ihåg vad man skriver i tidigare frågor =).

Tack før svar
Karolina, mor til tvillinger


Annonce