Annonce

Annonce

Tykke Tanja og Hold-Kæft-Sune!


17. december 2007

Forfatter:
Irma Lauridsen
Forlag:
Forlaget Cadeau
Udgivelsesår:
2007
Sidetal:
52
Pris:
129
ISBN:
9788791867422
Helens vurdering:
Tykke Tanja og Hold-Kæft-Sune!

Jeg har valgt at give bogen "Tykke Tanja og Hold-Kæft-Sune!" 4 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Tykke Tanja og Hold-Kæft-Sune! er endnu en børnebog skrevet af forfatter og foredragsholder Irma Lauridsen.

Irma fortæller med sin gode forfatterstil, sit lette og fængende sprog historien om Tanja, der vejer for meget. Godt nok ikke så meget som Mette hendes veninde, men alligevel nok til at blive drillet. Det er ikke sjovt at gå i skole hver dag - "Slanke Tanja" råber de, "Giv plads i lokalet, så Tanja kan være her"... Tanja er ked af det, ingen forstår hende, heller ikke mor, som siger at hun også var for tyk som barn og stadig er det, men som samtidig kommer smør på brødet og kommer italiensk salat på hamburgerryggen.

Tanja drømmer om at hun må blive kysset ligesom Lene bliver det af Mathias, eller at hun turde stille sig op og kysse foran de andre. Sune er sød, han er den sødeste dreng i klassen. De kalder ham "Hold-Kæft-Sune" fordi han er den eneste som siger hold kæft, når nogen driller.

Tykke Tanja og Hold-Kæft-Sune! er en bog om at være for tyk, om ikke at være som de andre i klassen, om at blive mobbet. Men det er også en bog om kærlighed, om den første rigtige forelskelse og om betydningen af et lille kindkys.

Bogen er skrevet som en letlæsningsbog og kan således læses af børn i mange aldre. Bogens personer går dog i skolens ældre klasser (7.-9. klassetrin) og bogen kommer også ind på emner som alkohol og fest. Der er således mange emner at tale ud fra i denne bog.

Det er en rigtig fin børnebog, som jeg vælger at give 4 bismervægte:o)

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Sponsorerede artikler

De gode playlister – hvad kan god musik gøre for dit barn?

Hvorfor skal dit barn høre musik?
Sang og musik kan fungere som en kilde til sproglig- og motorisk læring, kreativitet og glæde hos dit barn. Der findes mange former for børnemusik deriblandt musik med fokus på bevægelse, leg og læring, men også sange som hjælper din lille til at slappe af ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om gråd og trøst, som er en guldgrube af information til desperate forældre.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

Mange tak for dit gode svar - vi har nu fulgt dine anvisninger og det var en overraskende nem proces - 2 nætter tog det af vænne flasken fra vores datter og nu spiser hun som aldrig før - TUSIND TAK for dit lille skub.

Mange hilsener
Vibeke, mor til pige på 21 måneder


Annonce