Annonce

Annonce

Bim Bam Baby - syng og leg med din baby + CD


7. maj 2013

Forfatter:
Luise Føns, Anders Haaber
Forlag:
Forlaget Indblik
Udgivelsesår:
2013
Sidetal:
33
Pris:
199
ISBN:
9788792888785
Bim Bam Baby - syng og leg med din baby + CD

Læs omtalen af "Bim Bam Baby - syng og leg med din baby + CD" under annoncen ...


Annonce

Bim Bam Baby - Syng og leg med din baby er både bog og CD. Tekst og musik er skrevet og indspillet af Babybandet.

Udgangspunktet for de små meldodier og sange er hverdagsrutiner, hvor musikken og motorikken spiller sammen med de situationer, du oplever dagligt med dit barn. Der er f.eks. en "Godmorgensang", så dagen kan starte stille og roligt. Der er en "Blesang", som I kan synge imens I skifter ble. Der er "Madsangen", "Kropssangen", "Legesangen", "Tandbørstesangen" og mange flere.

Der er 12 sange i alt og til hver sang følger både tekst og noder - så kan du selv spille efter noder, så er det også en mulighed.

Babybandet synger glade melodier, som det er sjovt at bevæge sig til. Og netop bevægelsene, motorikken, der bruges sammen med musikken er idéen bag bogen. Musikken skal understøtte barnets motivation til bevægelse. Motorik fyn har vejledt omkring de motoriske aspekter i bogen.

Om forfatterne
Luise Føns og Anders Haaber fik idéen til bogen, da de i 2011 fik deres datter 2 måneder for tidligt. De savnede materiale, der kunne hjælpe dem med at træne deres datters motorik og da de selv er musikere var det oplagt at lave en bog og CD, der kombinerede musik, motorik, sjov og leg.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om dit barns udvikling. Bogen er propfyldt med nyttig viden for alle forældre!

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tak for kampen i medierne mod ’skrig dig i søvn’ metoden. Den er godt nok sej!

Jeg videresendte dit indlæg fra din egen side til en kollega, som var grædefærdig af tvivl over om hun var en dum og dårlig mor, når hun bare blev ved med at gå ind til sin grædende søn om aftenen. Hun var simpelthen så lettet og følte sig så godt bakket op. Hun havde fået mange ’gode råd’ fra venner og familie, som også havde forsikret hende om at hun både forkælede barnet og gjorde det utrygt (?!?) med sin inkonsekvens og blødsødenhed.

Det er en vigtig, vigtig kamp du kæmper for at få spredt et væsentligt budskab!


Annonce