Annonce

Annonce

Titterne bliver (næsten) uvenner


2. november 2022

Forfatter:
Elizabeth Kiertzner
Forlag:
Forlaget Carlsen
Udgivelsesår:
2022
Sidetal:
32
Pris:
100
ISBN:
9788727007120
Titterne bliver (næsten) uvenner

Læs omtalen af "Titterne bliver (næsten) uvenner" under annoncen ...


Annonce

Sky og Torden keder sig! Det øsregner, og de skulle have været på legepladsen. Pludselig falder Torden ned i kassen med klodser, så nu skal der bygges. De deler alle klodserne, men der er kun én orange klods. Og den kan ikke deles...

Titterne bliver enige om, at klodsen er nødt til at være ingens, selvom den er virkelig pæn. Men da Sky ikke kikker, så låner Torden lige den orange klods...

Titterne er de to dukker Sky og Torden, der bor på børneværelset og som elsker sjov, leg og musik.

Bøgerne om Titterne er billedbøger for de 1-5 årige børn, der berører forskellige aktuelle emner. I bogen "Titterne bliver (næsten) uvenner" er emnet, når man skal finde ud af at dele og være gode venner. I serien findes også "Titterne kan (næsten) ikke sove".

Om forfatteren
Serien om Titterne er skrevet af Elisabeth Kiertzner og illustreret af Rasmus Andreasen. Elisabeth Kiertzner er uddannet BA i engelsk fra Københavns Universitet og er forfatter til flere bøger. Rasmus Andreasen er uddannet på animationsværkstedet i Viborg. Han arbejder som animator på flere børneuniverser og har også illustreret flere børnebøger.

Bøgerne om Titterne er lavet ud fra idé og koncept af sangskriverne Kim Nowak-Zorde og Lasse Lindorff. De driver til daglig musik- og udviklingshuset GL Music Entertainment, der bl.a. har fokus på musik og rettigheder. Det var egentlig Lasse Lindorffs mor, der kom på idéen. Hendes grundidé var, at to dukker “tittede" frem i hjemmet, når familien var taget på arbejde og i vuggestue.

Kim Nowak-Zorde og Lasse Lindorff fortæller, at de er taget af at give børn ny viden, større empati, bedre fantasi og opfindsomhed, og at der ud over de aktuelle bøger er en lang række andre projekter igang, der vil have Titterne som afsender.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens babydagbog som er en praktisk og lækker kalender smækfyldt med konkret information og gode idéer.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Vi vil bare sige dig tusinde tak!! Det er uvurderligt, at du findes og giver så mange gode råd! Men det bedste er, at du er så anerkendende i dine svar om alverdens små og store problemer hjemme i de små familier. Det er en rigtig rar følelse, at man ikke behøver holde sig tilbage, når man skriver til dig, fordi du aldrig dømmer i dine svar. Så tusinde tak for en fantastisk brevkasse!

Hilsen drengens forældre


Annonce