Annonce

Annonce

Titterne kan (næsten) ikke sove


2. november 2022

Forfatter:
Elisabeth Kiertzner
Forlag:
Forlaget Carlsen
Udgivelsesår:
2022
Sidetal:
32
Pris:
100
ISBN:
9788727003504
Titterne kan (næsten) ikke sove

Læs omtalen af "Titterne kan (næsten) ikke sove" under annoncen ...


Annonce

Klokken er mange, og Sky og Torden skal sove. De falder hurtigt i søvn og drømmer om lyserøde snabeldyr, men pludselig hører Torden en brummende lyd. Der er noget, der knurrer. Selvom Torden åbner øjnene, ligger helt stille og trækker dynen op over hovedet, så går lyden ikke væk. Vågn op, Sky! Hvor kommer lyden fra? Grr...

Heldigvis viser det sig, at lyden faktisk slet ikke er farlig. Det er faktisk Skys mave, der siger lyden, når den knurrer, og godt fyldt op med popcorn i maven, falder begge Titter i søvn.

Titterne er de to dukker Sky og Torden, der bor på børneværelset og som elsker sjov, leg og musik.

Bøgerne om Titterne er billedbøger for de 1-5 årige børn, der berører forskellige aktuelle emner. I bogen "Titterne kan næsten ikke sove", er emnet naturligt, når man har svært ved at sove. I serien findes også "Titterne bliver (næsten) uvenner".

Om forfatteren
Serien om Titterne er skrevet af Elisabeth Kiertzner og illustreret af Rasmus Andreasen. Elisabeth Kiertzner er uddannet BA i engelsk fra Københavns Universitet og er forfatter til flere bøger. Rasmus Andreasen er uddannet på animationsværkstedet i Viborg. Han arbejder som animator på flere børneuniverser og har også illustreret flere børnebøger.

Bøgerne om Titterne er lavet ud fra idé og koncept af sangskriverne Kim Nowak-Zorde og Lasse Lindorff. De driver til daglig musik- og udviklingshuset GL Music Entertainment, der bl.a. har fokus på musik og rettigheder. Det var egentlig Lasse Lindorffs mor, der kom på ideen. Hendes grundidé var, at to dukker “tittede" frem i hjemmet, når familien var taget på arbejde og i vuggestue.

Kim Nowak-Zorde og Lasse Lindorff fortæller, at de er taget af at give børn ny viden, større empati, bedre fantasi og opfindsomhed, og at der ud over de aktuelle bøger er en lang række andre projekter igang, der vil have Totterne som afsender.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og opdragelse, som giver dig praktiske råd til alt det, der er så svært.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

1000 tak for dit svar. Jeg blev meget glad for at læse dine kommentarer vedr. min "dårlige samvittighed" over at have sendt Caroline i vuggestue da hun blev storesøster. Det lettede virkeligt.

Carolines mor


Annonce