Annonce

Annonce

Livet er ligesom vinden


12. marts 2021

Forfatter:
Shona Innes
Forlag:
Børns Behov
Udgivelsesår:
2021
Sidetal:
32
Pris:
129
ISBN:
9788797259320
Livet er ligesom vinden

Læs omtalen af "Livet er ligesom vinden" under annoncen ...


Annonce

Vi kan ikke se livet inde i kroppen, men vi ved, hvornår livet er der. Livet giver dig mulighed for at løbe og grine og lege – ligesom når vinden hjælper dragerne med at svæve højt på himlen og får bladene til at danse hen over jorden. Men hvor tager vinden hen, når den holder op med at blæse? Og hvor tager livet hen, når det forlader kroppen?

Denne bog berører følelser omkring død, tab og sorg. Den anerkender de følelser, der er forbundet med at miste et menneske, eller et dyr man elsker.

Bogen Livet er ligesom vinden er en del af bogserien "a BIG HUG book", der berører følsomme emner, som børn kan stå overfor – fortalt på en direkte og samtidig blid måde. Fortællingerne kan hjælpe børn, deres familier og venner med at sætte ord på følelser og problemer.

Bogen anbefales til børn i alderen 3-8 år

Om forfatteren
Shona Innes er klinisk psykolog og retspsykolog med mange års erfaring med at hjælpe børn. Hun har skabt Big Hug serien, som er fængende og let forståelig med de fineste illustrationer, der bringer bøgernes budskaber til live.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om gråd og trøst, som er en guldgrube af information til desperate forældre.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tak for dine altid gode råd... Din hjemmeside er til stor hjælp. Især for os udenlandsdanskere som ikke har en sundhedsplejerske til rådighed på samme måde som man har i Danmark.

Tak, for alt det du gør.

Udlandsdanskeren


Annonce