Annonce

Annonce

Bekymringer er ligesom skyer


12. marts 2021

Forfatter:
Shona Innes
Forlag:
Børns Behov
Udgivelsesår:
2021
Sidetal:
32
Pris:
129
ISBN:
9788797259368
Bekymringer er ligesom skyer

Læs omtalen af "Bekymringer er ligesom skyer" under annoncen ...


Annonce

Nogle dage er så vidunderlige, at vi ville ønske, vi kunne holde fast i dem for evigt. De er så fyldt med fnis og latter, at vores knæ giver efter, og vores ansigter bliver ømme af at smile.

Men andre dage kommer bekymringer svævende som skyer og dækker for al sollyset i dagen. Disse dage har vi måske slet ikke lyst til at stå ud af sengen, og vi gider ikke være søde overfor andre. Hvis vores dag er særlig dyster og mørk, kan det være fordi vil tumler med et problem... Der er dog mange ting, du kan gøre for at fjerne dine bekymringer, så selv den hårdeste dag vil føles lidt lysere.

Denne bog berører, hvordan bekymringer kan skygge for solen og alt det dejlige i livet. Der er heldigvis mange ting, vi kan gøre for at få solen og glæden frem igen.

Bogen Bekymringer er ligesom skyer er en del af bogserien "a BIG HUG book". En serie, der berører følsomme emner, som børn kan stå overfor - fortalt på en direkte og samtidig blid måde. Fortællingerne kan hjælpe børn, deres familier og venner med at sætte ord på følelser og problemer.

Bogen anbefales til børn i alderen 3-8 år.

Om forfatteren
Shona Innes er klinisk psykolog og retspsykolog med mange års erfaring med at hjælpe børn. Hun har skabt Big Hug serien, som er fængende og let forståelig med de fineste illustrationer, der bringer børnernes budskaber til live.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens babydagbog som er en praktisk og lækker kalender smækfyldt med konkret information og gode idéer.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tak. Jeg tænker tit på, at jeg i dine svar bliver betrygget i, at jeg ser rigtigt - jeg har et barn, som har et stort tryghedsbehov.

Det er som om at der for tiden er en trend der går på, at vi skal lave 'godnat og sov godt' på vores børn, sætte dem i skammekrog (eller tænkeboks eller hvad man kalder dem) når de ikke gør som vi vil have de skal gøre. Mon det er alle de tv udsendelser om nannys der redder verden for en familie, hvor alt er gået galt, som har tændt op under de ideer?

Hvor er det ærgeligt, at vi skal blive sådan i tvivl om, at det vores instinkt fortæller os om vores børn. Og hvor er det bare fantastisk rart, at du i dit virke hjælper, støtter og betrygger os, som har brug for at blive bekræftet og rådgivet i en retning, som vi kan være med på uden at hjertet bløder.

Tak for det!

Kærlig hilsen
Mor.


Annonce