Annonce

Annonce

Villads fra Valby maler uden for stregerne


22. september 2016

Forfatter:
Anne Sofie Hammer
Forlag:
Rosinante & Co.
Udgivelsesår:
2016
Sidetal:
32
Pris:
49,95
ISBN:
9788763846967

Læs omtalen af "Villads fra Valby maler uden for stregerne " under annoncen ...


Annonce

Villads fra Valby maler uden for stregerne er en ny, anderledes male- og aktivitetsbog, som i bedste Villads fra Valby-stil opfordrer børnene til at løse opgaverne på deres helt egen måde og male udenfor de streger, de voksne altid har så travlt med at fortælle, at man skal holde sig indenfor.

Med inspiration hentet fra de populære Wreck this Journal-bøger og med afsæt i Anne Sofie Hammers populære historier om Villads fra Valby vil børnene møde male- tegne-, klippe- og klistreforslag som appellerer til deres kreativitet, humor og fantasi.

Om forfatteren
Anne Sofie Hammer er cand. mag. i dansk og pædagogik. Hun debaterede i 2009 med Villads fra Valby, og har siden da udgivet 6 bøger i læs-selv-serien om Villads, så som Villads fra Valby er indbrudstyv og Villads fra Valby køber slik.

Køb bogen "Villads fra Valby maler uden for stregerne " her


Annoncer

Sponsorerede artikler

De gode playlister – hvad kan god musik gøre for dit barn?

Hvorfor skal dit barn høre musik?
Sang og musik kan fungere som en kilde til sproglig- og motorisk læring, kreativitet og glæde hos dit barn. Der findes mange former for børnemusik deriblandt musik med fokus på bevægelse, leg og læring, men også sange som hjælper din lille til at slappe af ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om gråd og trøst, som er en guldgrube af information til desperate forældre.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

Tusind tak for svar. Selvom jeg inderst inde godt ved, at der nok ikke er det store at gøre ved vore urolige nætter - andet end at vente på hun bliver større - så er det altid rart at vende det med dig alligevel.

Jeg synes det er så synd, at du aldrig ser alle de små søde, som vi snakker om. Så her er ihvertfald et billede af vores lille datter - det glade barn.

Kærlig hilsen Stine


Annonce