Annonce

Annonce

Havenisserne flytter ind


23. november 2015

Forfatter:
Josephine Ottesen
Forlag:
Høst & Søn
Udgivelsesår:
2015
Sidetal:
184
Pris:
199,95
ISBN:
9788763841597

Læs omtalen af "Havenisserne flytter ind" under annoncen ...


Annonce

Kort før jul vælter en storm Brede Æbletræ, hvor havenisserne Knort, Kærne og Persille bor med deres bedstemor. Hvad skal de nu gøre? Det er koldt, og deres forråd er væk. De har hørt historier om, at der er ly og mad i Det Røde Hus i den anden ende af haven. Mon der er plads til et lille havenissefamilie derinde? Men hvordan kommer man overhovedet ind, og hvad med Svingvom og Knækhår, de store katte, der bor i huset? De kan godt lide havenisser, men helst som mad!

Havenisserne flytter ind er en spændende og desværre aktuel julehistorie om en lille nisseflok, der må gå fra hus og hjem. Selvom at historien er barsk, er den fortalt med humor og varme.

Bogen er udgivet i samarbejde med Dansk Flygtningehjælp. Hver bog støtter derfor ubeskåret Dansk Flygtningehjælp med 40 kr.

Josefine Ottesen er uddannet skuespiller og har arbejdet som dramatiker og instruktør. I 1983 debuterede hun som forfatter, og siden da har hun skrevet en lang række børne- og ungdomsbøger. Josefine Ottesen har modtaget adskillige priser for sit forfatterskab og har senest vundet Kulturministeriets Børnebogspris (2008) for ungdomsbogen "Golak".

Køb bogen "Havenisserne flytter ind" her


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om dit barns udvikling. Bogen er propfyldt med nyttig viden for alle forældre!

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

Tack før alla svar jag får från dig, tycker det är helt fantastiskt att du verkar komma ihåg vad man skriver i tidigare frågor =).

Tack før svar
Karolina, mor til tvillinger


Annonce