Annonce

Annonce

Ræveungen og den lille grå høne


7. juni 2015

Forfatter:
Irma Lauridsen
Forlag:
Forlaget Elysion
Udgivelsesår:
2015
Sidetal:
28
Pris:
99,95
ISBN:
9788777196577

Læs omtalen af "Ræveungen og den lille grå høne" under annoncen ...


Annonce

På en skovtur bliver den lille ræv væk fra sin mor. Det er snart mørkt, og ungen er bange. Hvem er ven, og hvem er fjende? Nu kommer den lille grå høne forbi. Den er også blevet væk. Hønen tager sig af ræveungen og de bliver bedste venner. Men en dag ser de en voksen ræv, og så er freden forbi...

Ræveungen og den lille grå høne er en flot illustreret billedbog omkring venskab. Den er perfekt til dialogisk læsning eller godnatlæsning for de yngste.

Irma Lauridsen siger, "Det er en bog om, at kærlighed kan være meget mere, end man tror. Og jeg håber, det er en historie - og tanker - som børn, der får den læst op, vil tage med sig ud i livet."

Irma Lauridsen har skrevet bøger i snart 30 år for både børn, unge og voksne. Hun har været brevkasseredaktør på en del af landets aviser og Danmarks Radio. Sideløbende med forfatterskabet holder Irma Lauridsen foredrag om visualisering.

Køb bogen "Ræveungen og den lille grå høne" her


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

det er vist på tide at jeg skriver og siger tusind, tusind tak for alle dine råd og vejledninger! Det er jo super dejligt at have en som dig at henvende sig til med alle de spørgsmål der kommer op i forbindelse med at være forældre. Det har været en fantastisk stor hjælp at læse dine svar, ikke kun til mig, men også til andre forældre.

Jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skulle have gjort uden din brevkasse – bare muligheden for at kunne stille de 'dumme' spørgsmål, er utrolig beroligende, for ikke at nævne at se at der er andre der ude som pusler med de samme problemer som jeg gør.

Så tusind tak for din hjælp!

Bedste hilsner
Mor til pige på 5 måneder


Annonce