Annonce

Annonce

Shanes Verden - Godnatbog


10. marts 2011

Forfatter:
Shane Brox
Forlag:
Carlsen
Udgivelsesår:
2010
Sidetal:
54
Pris:
149
ISBN:
9788711414224
Shanes Verden - Godnatbog

Læs omtalen af "Shanes Verden - Godnatbog" under annoncen ...


Annonce

Shanes Godnatbog er en samling historier fra Shanes Verden, illustreret med Shanes karakteristiske byggerier af eventyrlige væsner og landskaber.

Når det bliver aften, og Shane og hans hund Jacob skal sove, børster de først tænder og tager pyjamas på. Bagefter lægger de sig godt tilrette i sengen, for så er det tid til godnathistorier. Hver aften læser Shane sine yndlingshistorier for Jacob og dukkebørnene. Men se, hvem der først falder i søvn ...

I historierne måder vi Nana Nylon, Heksemutter, Fru Mærkat, Lillian Larsen og mange andre af de kendte figurer fra Shanes Verden. Bogen er illustreret med fotos af byggerierne og krydret med Shanes smukke skrifter og krummelurer.

Om forfatteren:
Shane Brox er kendt fra DRs tv-program "Shanes Verden". Shane har skrevet flere populære børnebøger, blandt andet Shanes Verden og Shanes Verden Byggebog.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om amning og flaske, hjæper dig med at få et mæt og tilfreds barn.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tak for de gode smid-sutten-lidt-væk-råd. Det er gået over al forventning. Barnet har nu kun sut om natten og i yderste fortvivlelses-tilfælde - og det accepterer han faktisk. Godt du findes! Vi manglede lige det der bløde spark i måsen :)

Tak fra en glad mor


Annonce