Annonce

Annonce

Mads maler kunst


27. maj 2009

Forfatter:
Lea Letén
Forlag:
Høst og Søn
Udgivelsesår:
2009
Sidetal:
32
Pris:
149
ISBN:
9788763810913
Mads maler kunst

Læs omtalen af "Mads maler kunst" under annoncen ...


Annonce

Mads er forfærdelig glad for at male og bedstemor er begejstret for alt, hvad han laver. Hun giver ham ovenikøbet lakridser for det. Mads får en idé: Det her må han kunne gå ud i verden med. Mads maler en dame, en kageglad herre og en mand og hans hund. Ingen af dem giver ham lakridser for det. De bliver ikke engang glade. Men det gør bedstemor, da han trist vender hjem. Hun har endda plads til hans billeder på væggen og sætter dem i glas og ramme.

Med stor indlevelse går Lea Léten ind i lille Mads´ univers, fra han med struttende selvtillid går ud i samfundet, til han slukøret vender hjem. Måske er der en hilsen til alle de forældre og bedsteforældre, der synes, alle kreative værker fra børn er lige vidunderlige. Men lige så meget et gok til dem, der altid skal pille børn ned.

Mads maler kunst er dedikeret til Leas farmor med tak for uforbeholden støtte.

Om forfatteren:

Lea Letén er født i 1982 og er atotdidakt tegner. Hun debuterede i 2006 med bogen "Mor og Minna i svømmehallen". I 2006 kom hun med "Gaven til far".

Mads maler kunst er til børn i børnehavealderen, men kan også læses højt for børn i de mindre folkeskoleklasser.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

det er vist på tide at jeg skriver og siger tusind, tusind tak for alle dine råd og vejledninger! Det er jo super dejligt at have en som dig at henvende sig til med alle de spørgsmål der kommer op i forbindelse med at være forældre. Det har været en fantastisk stor hjælp at læse dine svar, ikke kun til mig, men også til andre forældre.

Jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skulle have gjort uden din brevkasse – bare muligheden for at kunne stille de 'dumme' spørgsmål, er utrolig beroligende, for ikke at nævne at se at der er andre der ude som pusler med de samme problemer som jeg gør.

Så tusind tak for din hjælp!

Bedste hilsner
Mor til pige på 5 måneder


Annonce