Annonce

Annonce

Den store bog om Den glade Løve


8. oktober 2006

Forfatter:
Louise Fatio
Forlag:
Gyldendal
Udgivelsesår:
2006
Sidetal:
150
Pris:
199,95
ISBN:
8702046970
Helens vurdering:

Jeg har valgt at give bogen "Den store bog om Den glade Løve" 5 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

"Der var engang en mægtig glad løve. Den levede ikke på de farlige sletter i det varme Afrika, hvor jægerne ligger pålur med deres bøsser. Næ, den boede i en fredelig fransk by med røde tage og grå skodder. I byens zoologiske have havde den glade løve et hus helt for sig selv."

Sådan begynder fortælling om Den glade Løve, skrevet af Louise Fatio og med tegninger af Roger Duvoisin. Den store bog om Den glade Løve er alle historierne om den glade løve samlet i en bog. Det er en børneklassiker, som alle børn nyder at få læst højt.

Den første historie handler om løven i zoologisk have, som hver dag får besøg at dyrepasserens søn Francois, når han er på vej i skole. Alle andre mennesker kommer også forbi og alle er søde og rare. En dag står lågen til buret åbent og den glade løve beslutter sig for at besøge byen og alle de rare mennesker - men det er ikke så populært.

Den anden historie handler om cirkus direktøren Monseur Flambert, som kidnapper den glade løve, for at få løven med i cirkus. Den glade løve bliver sejlet af sted til Afrika, hvor den møder nogle af de dyr den kender fra zoologisk have. Men de andre dyr kan ikke lide løven.

Den tredie historie handler om den gang da den glade løve slet ikke var glad. Den ville slet ikke spise og logrede ikke længere med halen. Den var bare rigtig ked af det. Den glade løve følte sig alene og ville bare gerne have en kone.

Den store bog om Den glade Løve henvender sig især til børn mellem 2-6 år og det er en klassiker blandt børnebøger.

Jeg giver derfor bogen 5 bismervægte.

Køb bogen "Den store bog om Den glade Løve" her

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Sponsorerede artikler

De gode playlister – hvad kan god musik gøre for dit barn?

Hvorfor skal dit barn høre musik?
Sang og musik kan fungere som en kilde til sproglig- og motorisk læring, kreativitet og glæde hos dit barn. Der findes mange former for børnemusik deriblandt musik med fokus på bevægelse, leg og læring, men også sange som hjælper din lille til at slappe af ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens babydagbog som er en praktisk og lækker kalender smækfyldt med konkret information og gode idéer.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusinde tak for dine fantastiske sider - det er dejligt at kunne skrive til dig, når man bor i Italien hvor der ikke findes sundhedsplejerske ;o)

Kærlig hilsner
Tanya fra Italien


Annonce