Annonce

Annonce

Babysvømning


25. oktober 2011

Der er mulighed for at gå til babysvømning i de fleste svømmehaller. Der findes også private hjem, med et opvarmet bassin, hvor man har små hold for babyer og deres forældre.

Babysvømning er godt for barnets balance, hvilket har betydning når barnet senere skal lære at sidde, kravle eller gå. Det at være i lunt vand, kender barnet også fra sin tid i livmoderen og når barnet er i vandet stimuleres alle sanser - ikke bare balancen, men også høresansen, lugtesansen (og nogle gange smagssansen .. uden at formålet er at barnet skal have vand i munden - det skal barnet ikke :)) Barnet styrker også sin evne til at koordinere og rører sig og barnet bruger sine muskler.

Samtidig er det en dejlig måde at ...


Annonce

... være sammen med sit barn på, både for barn og forældre, fordi man har tæt fysisk kontakt - hud-mod-hud og deler den fælles oplevelse der opstår, når barnet "øver sig" i vandet.

Tidspunktet for start til babysvømning afhænger helt af reglerne de forskellige steder. Mange steder har man en regel om at barnet skal veje mindst fire kg - andre steder har man regler om at man ikke må starte før barnet er fyldt mindst 6 uger eller mere. Her må du forhøre dig, hvor I bor.

Det er dog et krav at moderen ikke længere bløder, som tegn på at livmoderen har trukket sig rigtigt sammen efter fødslen - det er vigtigt for ikke at få en infektion i livmoderen. Hvis altså det er mor, der skal gå til babysvømning ...



Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens babydagbog som er en praktisk og lækker kalender smækfyldt med konkret information og gode idéer.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

Tusind tak for svar. Selvom jeg inderst inde godt ved, at der nok ikke er det store at gøre ved vore urolige nætter - andet end at vente på hun bliver større - så er det altid rart at vende det med dig alligevel.

Jeg synes det er så synd, at du aldrig ser alle de små søde, som vi snakker om. Så her er ihvertfald et billede af vores lille datter - det glade barn.

Kærlig hilsen Stine


Annonce