Annonce

Annonce

Kighosteepidemi i hele Danmark - vær obs på dit barn


19. september 2019


Antallet af kighostetilfælde i Danmark har nåe​t et niveau, hvor der lige nu er 3 gange flere tilfælde end normalt. Derfor vurderer Statens Serum Institut (SSI), at der er tale om en kighoste-epidemi.



Kighoste kan være alvorligt hos små børn. Derfor er det vigtigt, at du er ekstra opmærksom på kighoste, hvis du oplever voksne eller børn med anfald af tør hoste. Større børn og voksne kan udgøre smittekilder til små, ubeskyttede børn.



Vær ...


Annonce

... opmærkosm på, at små børn bliver vaccineret mod kighoste - kighostevaccination indgår i det almindelige børnevaccinationsprogram, og det er vigtigt, at små børn bliver vaccineret tli tiden. Kighoste kan have et alvorligt forløb hos uvaccinerede spæd- og småbørn.



Hvis du har et barn under 24 måneder, som ikke er vaccineret, og I har haft tæt kontakt med en person med kighoste, så kan du kontakte jeres læge, og jeres barn kan tilbydes forebyggende antibiotika. 



Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om dit barns udvikling. Bogen er propfyldt med nyttig viden for alle forældre!

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tak for alt din støtte og hjælp indtil nu. Igennem dig har jeg lært at have tillid til mine beslutninger og oser ud af tryghedsposen til min dreng og dette med god samvittighed!!!

Ingen tvivl om at du altid skal være min sundhedsplejerske :-)

Kærlig hilsen
P, mor til dreng på 15 måneder.


Annonce