Annonce

Annonce

Ændring i børnevaccinationsprogrammet


17. december 2014


Fra 1. januar 2015 skal børn igen vaccineres efter d​et tidligere børnevaccinationsprogram. Dette skyldes at Statens Serum Institut (SSI) igen har vacciner tilgængelige efter et år med produktionsproblemer.



Ændringerne i børnevaccinationsprogrammet den 1. januar 2015 betyder at:



- Alle børn, der begynder på børnevaccinationsprogrammet efter 1. januar 2015, vil blive vaccineret med Statens Serum Instituts vaccine, og ikke blive tilbudt vaccination mod hepatitis B.



- Alle børn, som  har modtaget mindst én vaccination med den midlertidige vaccine, som led i det midlertidige vaccinationsprogram, og derfor også er begyndt med et vaccinationsprogram mod hepatitis B, vil blive tilbudt at blive vaccineret færdig mod dene sygdom. Dette tilbud gælder frem til udgangen af 2015.



- ...


Annonce

... Børn, der er startet ud med SSI´s vaccine, men herefter er blevet vaccineret med den midlertidige vaccine, vil også være omfattet af tilbuddet om at færdiggøre hepatitis B-vaccinationen frem til udgangen af 2015.



Børn der har skulle vaccineres mod DiTeKiPol i 5 års alderen har også opleve ændringer på grund af produktionen af vaccinen. Statens Serum Instituts booster-vaccine, som bliver anvendt til revaccination i 5-års alderen, er også tilgængelig fra den 1. januar 2015. Det betyder, at børn efter denne dato igen skal revaccineres med én vaccine, og at det midlertidige program med to separate injektioner ophører.



Du kan læse mere på Sundhedsstyrelsens hjemmeside her.



 



Annoncer

Sponsorerede artikler

De gode playlister – hvad kan god musik gøre for dit barn?

Hvorfor skal dit barn høre musik?
Sang og musik kan fungere som en kilde til sproglig- og motorisk læring, kreativitet og glæde hos dit barn. Der findes mange former for børnemusik deriblandt musik med fokus på bevægelse, leg og læring, men også sange som hjælper din lille til at slappe af ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tak for en fantastisk hjemmeside. Hvem er det egentlig udover dig som besvarer alle disse spørgsmål på denne side. For du kan da umuligt besvare dem alle ...

Tak for fantastiske guldkorn.

Mor til Mathias knap 8 måneder


Annonce