Annonce

Annonce

Børnebazar - Danmarks største børnelagersalg


2. oktober 2013

Børnebazar har nu for alvor slået sit navn fast​. Erfaringen har vist, at jyderne er vilde med en god handel kombineret med sjov for børnene.

Den 26. og 27. oktober er der for syvende gang Børnebazar på NRGI Park, hvor der bliver solgt masser af børnetøj, babyudstyr, børnesko legetøj og meget mere af høj kvalitet til rigtig gode priser.

Jyderne har i stor stil taget Børnebazar til sig, og der er rift om børnetøj og tilbehør til gode priser kombineret med oplevelser for børnene, når arrangørerne og søskendeparret Nanna Lynge Larsen og Mikkel Lynge d. 26. og 27. oktober igen åbner dørene for Børnebazar. Forældre i dag går op i god kvalitet og flotte designs til børnene, og når mærkerne er at finde på lagersalg til gode priser, strømmer folk til.

Besparelser på op til 80 procent

Børnebazar betyder fortsat masser af lækkert børnetøj, børnesko, legetøj, babyudstyr og meget mere med besparelser på op til 80 procent er der mulighed for at få fyldt skabe og skuffer.

Blandt udstillerne er både en gros virksomheder, netshops og butikker som Hos Mormor, Barnevognshuset, Lille ...


Annonce

... Pot, Image Kids, Ingrid og lillebror, Spirrevippen, Tuttington, Krutter, Evig-glad, Alma og Jacob, Babyleg, Tuttington, Mariehønen, Krymmel, Fillimus og mange flere.

"Selv om vi har udvidet konceptet med masser af inspiration fra foredragsholdere samt underholdning for hele familien, fastholder vi, at man på Børnebazar finder det lækre børnetøj, legetøj, babyudstyr og tilbehør til gode priser. Vi oplever, at konceptet med at kunne gøre en god handel sammen med oplevelser for børnene, taler til hele familien," siger Nanna Lynge Larsen.

Chokolade og magasin

Har man sæsonkort til Tivoli Friheden, er der gratis adgang til Børnebazar om søndagen. Det koster 50 kroner at komme ind til Børnebazar for voksne, og børn er gratis. Alle besøgende får et Anders And blad, Vores Børn Magasin, Summerbird chokolade og is fra McDonalds.

TIP: Kom først til mølle

På www.børnebazar.com kan du købe billet i forsalg og komme ind som en af de første.

Læs mere på www.børnebazar.com eller facebook.com/bornebazar.


Annoncer

Produktnyheder

Bobby bøgerne giver mulighed for nye sproglige oplevelser!

Velkommen til Bobbys hverdag. I Bobby bøgerne følger vi Bobbys dag i vuggestuen, mens I sammen udforsker sproget. De seks bøger i BOBBY serien gør det let og hyggeligt at lege med sproget sammen med dit 1-3 årige barn.

Hvad er særligt ved Bobby bøgerne?

Læsning af ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens babydagbog som er en praktisk og lækker kalender smækfyldt med konkret information og gode idéer.

Det siger medlemmerne ...

Jeg havde i en periode lidt problemer med at amme og var egentlig ved at smide håndklædet i ringen, men Helen sagde de rigtig ting som gjorde at jeg fortsatte og det er jeg rigtig glad for i dag ...

Camilla Martin


Annonce