Annonce

Annonce

Børnebazar - Danmarks største børnelagersalg


2. oktober 2013

Børnebazar har nu for alvor slået sit navn fast​. Erfaringen har vist, at jyderne er vilde med en god handel kombineret med sjov for børnene.

Den 26. og 27. oktober er der for syvende gang Børnebazar på NRGI Park, hvor der bliver solgt masser af børnetøj, babyudstyr, børnesko legetøj og meget mere af høj kvalitet til rigtig gode priser.

Jyderne har i stor stil taget Børnebazar til sig, og der er rift om børnetøj og tilbehør til gode priser kombineret med oplevelser for børnene, når arrangørerne og søskendeparret Nanna Lynge Larsen og Mikkel Lynge d. 26. og 27. oktober igen åbner dørene for Børnebazar. Forældre i dag går op i god kvalitet og flotte designs til børnene, og når mærkerne er at finde på lagersalg til gode priser, strømmer folk til.

Besparelser på op til 80 procent

Børnebazar betyder fortsat masser af lækkert børnetøj, børnesko, legetøj, babyudstyr og meget mere med besparelser på op til 80 procent er der mulighed for at få fyldt skabe og skuffer.

Blandt udstillerne er både en gros virksomheder, netshops og butikker som Hos Mormor, Barnevognshuset, Lille ...


Annonce

... Pot, Image Kids, Ingrid og lillebror, Spirrevippen, Tuttington, Krutter, Evig-glad, Alma og Jacob, Babyleg, Tuttington, Mariehønen, Krymmel, Fillimus og mange flere.

"Selv om vi har udvidet konceptet med masser af inspiration fra foredragsholdere samt underholdning for hele familien, fastholder vi, at man på Børnebazar finder det lækre børnetøj, legetøj, babyudstyr og tilbehør til gode priser. Vi oplever, at konceptet med at kunne gøre en god handel sammen med oplevelser for børnene, taler til hele familien," siger Nanna Lynge Larsen.

Chokolade og magasin

Har man sæsonkort til Tivoli Friheden, er der gratis adgang til Børnebazar om søndagen. Det koster 50 kroner at komme ind til Børnebazar for voksne, og børn er gratis. Alle besøgende får et Anders And blad, Vores Børn Magasin, Summerbird chokolade og is fra McDonalds.

TIP: Kom først til mølle

På www.børnebazar.com kan du købe billet i forsalg og komme ind som en af de første.

Læs mere på www.børnebazar.com eller facebook.com/bornebazar.


Annoncer

Produktnyheder

Pas godt på dig selv: Du er det vigtigste i dit barns liv

Når du bliver forælder, kan dit liv hurtigt komme til kun at dreje som én ting – dine børn. I en ny kampagne sætter Miljømærkning Danmark fokus på småbørnsforældre, og understreger, at det er vigtigt også at passe på sig selv i den travle hverdag med børn.

Danske forældre er ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tusind tak for dine tidligere svar som er virkelig brugbare.

Jeg er glad for din tilgang til barnet. Synes det kan virke meget frustrerende at der stilles store krav til de små og at der er en holdning til at man bare skal tage "kampen" med dem og dermed have sig et ulykkeligt barn. Så hvor er jeg glad for at have dig!

Med venlig hilsen
Pernille, mor til dreng på 6 måneder


Annoncer

Annonce