Annonce

Annonce

Allomin Extra - Ny modermælkserstatning fra Semper


20. januar 2012

Semper lancerer en ny modermælkserstatning på mar​kedet. Den hedder Allomin Extra og er en fuldgyldig modermælkserstatning, der svarer til Allomin 1. Det betyder at den kan gives til børn fra 0 måneder.


Erstatningen er tilsat kartoffelstivelse, der gør den mere fyldig. Det betyder at den kan mætte meget sultne børn lidt ekstra.


Når vi udregner barnets behov for mælk, så ...


Annonce

... bruger vi som sundhedsplejersker ofte den tommelfingerregel at børn under 4 måneder bør indtage 1/6 af deres vægt i døgnet. Har man et barn der spiser meget mere end barnets udregnede behov, så kan det nogle gange være en hjælp med en mere mættende erstatning. 


Er du i tvivl om, hvilken erstatning der vil være bedst for dit barn, så drøft det altid med sundhedsplejersken.


Annoncer

Produktnyheder

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Det er lige før jeg synes det bliver pinligt at jeg skriver så meget til dig, men dine svar er enormt nyttige og jeg har fået en god tillid til dig, så du kommer til at høre mere fra mig.

Tak fra Sophus´ mor


Annoncer

Annonce