Annonce

Annonce

Allomin Extra - Ny modermælkserstatning fra Semper


20. januar 2012

Semper lancerer en ny modermælkserstatning på mar​kedet. Den hedder Allomin Extra og er en fuldgyldig modermælkserstatning, der svarer til Allomin 1. Det betyder at den kan gives til børn fra 0 måneder.


Erstatningen er tilsat kartoffelstivelse, der gør den mere fyldig. Det betyder at den kan mætte meget sultne børn lidt ekstra.


Når vi udregner barnets behov for mælk, så ...


Annonce

... bruger vi som sundhedsplejersker ofte den tommelfingerregel at børn under 4 måneder bør indtage 1/6 af deres vægt i døgnet. Har man et barn der spiser meget mere end barnets udregnede behov, så kan det nogle gange være en hjælp med en mere mættende erstatning. 


Er du i tvivl om, hvilken erstatning der vil være bedst for dit barn, så drøft det altid med sundhedsplejersken.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Woodland Wonders er inspirerende mad til din baby

De økologiske grødblandinger fra Woodland Wonders er for dig, der ønsker at tilbyde din baby økologiske produkter af høj kvalitet med minimalt forarbejdede råvarer, og som samtidig er nemme at tilberede. Kun det bedste er godt nok til din baby. Derfor består grødblandingerne fra Woodland Wonders ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tusind tak for dine mange professionelle og anvendelige svar. De har været os til rigtig stor gavn og hjulpet til at stå på egne ben.

Tak for denne brevkasse, som er fantastisk

Hilsen Theas mor og far


Annonce