Annonce

Annonce

Probiotica i babygrød fra Nestlé


30. januar 2009

 

Bifidus Lactis hedder de små aktive mælkesyrebakterier,​ som kan hjælpe til at skabe balance i tarmfloraen hos din baby. Nu lancerer Nestlé Nutrition, som de første på det danske marked, en helt ny type babygrød med probiotika - tilsatte mælkesyrebakterier. Det er godt nyt for alle de mange forældre, der har små børn med maveproblemer.
 
Mælkesyrebakterier kender vi bedst fra mejeriprodukter som f.eks yoghurt. Men nu kan du købe grødprodukter tilsat probiotika. Probiotika er tilsatte mælkesyrebakterier, som kan stimulere og vedligeholde tarmens bakterieflora - samt forebygge og lindre ...


Annonce

... maveproblemer. De nye grødtyper indeholder også prebiotika. Prebiotika er ufordøjelige sukkerstoffer, som stimulerer væksten af de gavnlige mælkesyrebakterier.

 
Nestlés nye type grød findes i to varianter, havregrød med sveske, som hjælper maven i gang og risgrød med gulerod, som har en beroligende effekt ved løs mave. De to slags grød er ikke tilsat mælk og indeholder kun naturligt sukker. De bør tilsættes brystmælk eller modermælkserstatning, men kan også tilsættes vand.
 
De nye grødtyper finder du allerede nu på hylden i Kvickly, Superbrugsen og SuperBest. Fra uge 12 kan du også købe dem i Bilka og Føtex.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Woodland Wonders er inspirerende mad til din baby

De økologiske grødblandinger fra Woodland Wonders er for dig, der ønsker at tilbyde din baby økologiske produkter af høj kvalitet med minimalt forarbejdede råvarer, og som samtidig er nemme at tilberede. Kun det bedste er godt nok til din baby. Derfor består grødblandingerne fra Woodland Wonders ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen ...

1000 tak for din brevkasse ... og tak for alle dine gode, hjertelige og ærlige svar.

Thilde, mor til Louie på 5 mdr.


Annonce