Annonce

Annonce

Probiotica i babygrød fra Nestlé


30. januar 2009

 

Bifidus Lactis hedder de små aktive mælkesyrebakterier,​ som kan hjælpe til at skabe balance i tarmfloraen hos din baby. Nu lancerer Nestlé Nutrition, som de første på det danske marked, en helt ny type babygrød med probiotika - tilsatte mælkesyrebakterier. Det er godt nyt for alle de mange forældre, der har små børn med maveproblemer.
 
Mælkesyrebakterier kender vi bedst fra mejeriprodukter som f.eks yoghurt. Men nu kan du købe grødprodukter tilsat probiotika. Probiotika er tilsatte mælkesyrebakterier, som kan stimulere og vedligeholde tarmens bakterieflora - samt forebygge og lindre ...


Annonce

... maveproblemer. De nye grødtyper indeholder også prebiotika. Prebiotika er ufordøjelige sukkerstoffer, som stimulerer væksten af de gavnlige mælkesyrebakterier.

 
Nestlés nye type grød findes i to varianter, havregrød med sveske, som hjælper maven i gang og risgrød med gulerod, som har en beroligende effekt ved løs mave. De to slags grød er ikke tilsat mælk og indeholder kun naturligt sukker. De bør tilsættes brystmælk eller modermælkserstatning, men kan også tilsættes vand.
 
De nye grødtyper finder du allerede nu på hylden i Kvickly, Superbrugsen og SuperBest. Fra uge 12 kan du også købe dem i Bilka og Føtex.


Annoncer

Produktnyheder

Bobby bøgerne giver mulighed for nye sproglige oplevelser!

Velkommen til Bobbys hverdag. I Bobby bøgerne følger vi Bobbys dag i vuggestuen, mens I sammen udforsker sproget. De seks bøger i BOBBY serien gør det let og hyggeligt at lege med sproget sammen med dit 1-3 årige barn.

Hvad er særligt ved Bobby bøgerne?

Læsning af ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens babydagbog som er en praktisk og lækker kalender smækfyldt med konkret information og gode idéer.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

Tak for din altid rigtigt gode brevkasse, med masser af nyttige råd og gode, personlige og vedkommende svar.

Jeg glæder mig altid til at modtage svar fra dig.

Sebastians mor


Annonce