Annonce

Annonce

Probiotica i babygrød fra Nestlé


30. januar 2009

 

Bifidus Lactis hedder de små aktive mælkesyrebakterier,​ som kan hjælpe til at skabe balance i tarmfloraen hos din baby. Nu lancerer Nestlé Nutrition, som de første på det danske marked, en helt ny type babygrød med probiotika - tilsatte mælkesyrebakterier. Det er godt nyt for alle de mange forældre, der har små børn med maveproblemer.
 
Mælkesyrebakterier kender vi bedst fra mejeriprodukter som f.eks yoghurt. Men nu kan du købe grødprodukter tilsat probiotika. Probiotika er tilsatte mælkesyrebakterier, som kan stimulere og vedligeholde tarmens bakterieflora - samt forebygge og lindre ...


Annonce

... maveproblemer. De nye grødtyper indeholder også prebiotika. Prebiotika er ufordøjelige sukkerstoffer, som stimulerer væksten af de gavnlige mælkesyrebakterier.

 
Nestlés nye type grød findes i to varianter, havregrød med sveske, som hjælper maven i gang og risgrød med gulerod, som har en beroligende effekt ved løs mave. De to slags grød er ikke tilsat mælk og indeholder kun naturligt sukker. De bør tilsættes brystmælk eller modermælkserstatning, men kan også tilsættes vand.
 
De nye grødtyper finder du allerede nu på hylden i Kvickly, Superbrugsen og SuperBest. Fra uge 12 kan du også købe dem i Bilka og Føtex.


Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 20% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,95

Nu: 199,96

Du sparer: 49,99

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Endnu engang ros til dig. Det varmer virkelig mit hjerte at læse dine svar til andre. Din grundighed tåler ingen sammenligning og findes ikke hos mange andre! Mange forældre og børn kan prise sig lykkelig for at have dig!

Glæder mig til at læse din bog.

Mange varme hilsner fra
Sophus og mor


Annoncer

Annonce