Annonce

Annonce

DR søger medvirkende til ny videnskabs-serie


11. december 2007

Meddelelse fra DR og Koncern tv- og filmproduktion:

 
Fore​stil dig 100 par der alle har samme drøm; at blive gravide og få ønskebarnet.
 
DR vil i det kommende år sætte fokus på fertilitet og graviditet.
Gennem 100 par vil vi i et år følge vejen til den ønskede graviditet fra en videnskabelig og menneskelig synsvinkel. Og når det endelig sker, hvad sker der så med kroppen, psyken og parforholdet?  
 
I programmet kommer I til at møde Danmarks førende eksperter indenfor området og I vil blive klogere på Jer selv og på hvad der er facts og myter omkring fertilitet og graviditet.  
 
I takt med at ...


Annonce

... samfundets normer og regler forandres, ændres også vores ønsker og muligheder for at få børn. Gennem 100 pars oplevelser vil vi vise hvordan situationen er på området netop nu. 

 
Derfor har vi brug for Jer.
Går i med drømmen om at blive mere end to og har i lyst til at dele den med andre, så vil vi rigtig gerne høre fra Jer – i først omgang selvfølgelig helt uforpligtende.
 
Skriv til os på baby@koncern.dk eller hør nærmere på tlf.: 20 22 12 12
 
Vi glæder os til at høre fra Jer. 
 
Med venlig hilsen 
 
Koncern tv- og filmproduktion


Annoncer

Produktnyheder

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tak for dit svar omkring min søns sovevaner.

Jeg startede med at skære natamningen helt væk, og så var der kun godnattåren tilbage, den virkede han pludselig ikke så interesseret i så den blev også droppet, og helt uden drama og gråd;-)

Nu kunne jeg så få ham til at falde i søvn uden at være helt tæt på mig, men han ville stadig ikke ned i tremmesengen i vågen tilstand.

Jeg læste så at du havde rådet andre til at tage den ene side af sengen, da nogle børn følte sig indespærret.... og hold da k... det gjorde en forskel!!

Dels falder han i søvn glad og tilfreds i sin egen seng, derudover sover han bedre og længere tid i hans egen seng (han kommer stadig ind til os om natten). Han går oven i købet selv ind og lægger sig i sengen når det er sove tid!

Tak fra Rikke, mor til dreng på 16 måneder


Annoncer

Annonce