Annonce

Annonce

DR søger medvirkende til ny videnskabs-serie


11. december 2007

Meddelelse fra DR og Koncern tv- og filmproduktion:

 
Fore​stil dig 100 par der alle har samme drøm; at blive gravide og få ønskebarnet.
 
DR vil i det kommende år sætte fokus på fertilitet og graviditet.
Gennem 100 par vil vi i et år følge vejen til den ønskede graviditet fra en videnskabelig og menneskelig synsvinkel. Og når det endelig sker, hvad sker der så med kroppen, psyken og parforholdet?  
 
I programmet kommer I til at møde Danmarks førende eksperter indenfor området og I vil blive klogere på Jer selv og på hvad der er facts og myter omkring fertilitet og graviditet.  
 
I takt med at ...


Annonce

... samfundets normer og regler forandres, ændres også vores ønsker og muligheder for at få børn. Gennem 100 pars oplevelser vil vi vise hvordan situationen er på området netop nu. 

 
Derfor har vi brug for Jer.
Går i med drømmen om at blive mere end to og har i lyst til at dele den med andre, så vil vi rigtig gerne høre fra Jer – i først omgang selvfølgelig helt uforpligtende.
 
Skriv til os på baby@koncern.dk eller hør nærmere på tlf.: 20 22 12 12
 
Vi glæder os til at høre fra Jer. 
 
Med venlig hilsen 
 
Koncern tv- og filmproduktion


Annoncer

Produktnyheder

Markedets største udvalg af Navnesutter

Hos Navnesutten finder du markedets største udvalg af Navnesutter fra de største brands i Europa og USA. Fælles for alle sutter med navn er, at de er helt fri for sundhedsskadelige kemikalier, og dermed kan du roligt tilbyde din guldklump sutter fra Navnesutten.

Slut med forbyttede ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens babydagbog som er en praktisk og lækker kalender smækfyldt med konkret information og gode idéer.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tusind tak for dit svar sidst. Jeg sprang ned og købte din bog "Sådan får du dit barn til at sove!" Den har virkelig hjulpet mig på rette vej. Det er en fantastisk bog.

Jeg kan virkelig mærke et meget større overskud ved at have forstået, at min søn bare mangler den tryghed i at være tæt på mig og mærke de vuggende bevægelser. Det hang mig langt ud af halsen før bare at tænke på det var puttetid. Nu glæder jeg mig faktisk, ved tanken om at min søn jo elsker at lægge i mine arme og putte, og at jeg kan lægge ham fra mig UDEN han sover, og han bare falder i søvn :)

Elias har trods kolik aldrig haft en nat hvor han ikke har sovet, så det gik lige op for mig at de søvnproblemer jeg troede han havde, slet ikke er så slemme. Hvis der da overhovedet er et problem!

Hilsen mor til Elias, 4 måneder.


Annonce