Annonce

Annonce

Øg din mælkeproduktion med power pumping


10. december 2020


Hører du til en af de kvinder, der fast malker ud, s​å dit barn kan få din mælk - men oplever du, at det kan være svært at producere mælk nok eller svært at opretholde en tilstrækkelig mælkemængde, så kan det være en god idé at læse med her, for så kan Power Pumping være et forsøg værd.



Power Pumping er, når du vil narre din krop til at producere mere mælk ved at tømme brysterne hurtigt. Det er det spædbarnet gør, når det dier meget hyppigt - fordi det sender signaler til din krop om, at der skal produceres mere mælk. Det handler om efterspørgsel - jo hyppigere du pumper (eller barnet bliver lagt til), jo mere mælk produceres der, og ved at power pumpe kan du således snyde din krop til at producere mere mælk.



Power Pumping bør ikke erstatte din normale pumperutine. Det skal bruges til at øge din mælkeproduktion ud over den pumperutine, du normalt har. Det vil sige, at hvis du normalt pumper hver 3 time, så skal du altså finde et tidspunkt mellem dine normale pumpetidspunkter, hvor du sætter dig og power pumper...



Du skal sætte en time af, hvor du pumper mere eller mindre uafbrudt. Det kan være en god idé at gøre det om morgenen, da dit mælkevolumen er højest på dette tidspunkt. Og indenfor en time, så følger du følgende pumpemønster:



Pump i 20 minutter, hold pause i 10 minutter



Pump i 20 minutter, hold pause i 10 minutter



Pump i 10 minutter



Resten af dagen pumper du som sagt, som du plejer og ...


Annonce

... på de tidspunkter, som du normalt pumper på. Det vil være f.eks. 15 minutter hver 3. time.



Du vil ofte skulle power pumpe i 2-3 dage, før du kan se et resultat. Derefter kan du vende tilbage til din normale pumperutine.



Har du lyst til og overskud til at forsøge power pumping om aftenen, så kan du også lægge en ekstra power pumping ind her. Du kan godt have stor glæde af at power pumpe om aftenen også, du skal blot være opmærksom på, at mælkevolumen generelt er mindre om aftenen, så der vil måske komme lidt mindre mælk ud, end du oplever om morgenen. Det skal du ikke blive forskrækket, over og stimulationen af brystet er stadig god.



Derudover kan du med fordel bruge power pumping som et ekstra boost, når og hvis du en gang imellem oplever, at din mælkeproduktion falder. Når du bruger en brystpumpe, og dit barn ikke lægges til brystet, så stimuleres brystet ikke på samme måde, og det er helt normalt, at det derfor kan være svært at opretholde tilstrækkelig mælk på sigt. Den hyppige udmalkning, og din bibeholdelse af pumperutine spiller ind på, hvor længe du vil kunne producere mælk til dit barn. Derudover kan power pumping være med ti at gøre en forskel hos dig og være med til at sikre, at du producerer mælk til dit barn i længere tid.



Så ... oplever du det svært at producere mælk nok og vil du gerne forsøge at øge din mælkeproduktion ekstra, så er en af de ting du kan forsøge altså power pumping :)



Rigtig god fornøjelse!



Helen



Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog til far - vær far med tillid, nærvær og respekt.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen

Jeg har længe fulgt med i din brevkasse og har selv fået hjælp til mange "problemer" fra dine svar til andre! Du har været en stor hjælp uden du har vidst det ...!

Bedste hilsner
Sanne mor til dreng på 8 måneder


Annonce