Annonce

Annonce

Helens nye podcast om graviditet - hør den nu


15. oktober 2020


"DIN graviditet - uge for uge" er min podcast ti​l dig, som er gravid, og som gerne vil have et indblik i, hvad der sker hele graviditeten igennem. Hvornår skal du til læge, jordmoder, ultralydsscanning? Hvor stor er den lille i din mave, og hvad sker der egentlig i og med din krop - uge for uge. Podcasten starter i uge 0 - faktisk før du er blevet gravid, men hvor din krop gør sig klar, og du kan følge med hele vejen til og med uge 42, hvis du ender med at gå over tiden :)I hver episode gennemgår jeg, hvad der sker i din mave netop nu, så du hele tiden kan følge med i, hvordan udviklingen går, og hvor meget den lille dreng eller pige kan.I hver episode kan du også høre, hvad der sker med dig, som gravid. Der er ingen tvivl ...


Annonce

... om, at der sker rigtig meget i en graviditet med dig, som er kommmende mor. Og i hvert afsnit fortæller jeg om den forandring, du går igennem, og du får også gode råd med på vejen.Uanset om der er en far, en medmor, eller hvordan jeres familiekonstellation er, så betyder graviditeten naturligt ændringer for jer som par og familie. Derfor er der i hvert afsnit også gode råd til dig, som er partner. Og I kan med fordel lytte til de forskellige afsnit sammen.Lige nu kan du få 30 dages gratis Premium (normalt 14 dage) på Podimo ved at tilmelde dig her "din graviditet uge for uge" - og så støtter du også mig. Tak :)Håber vi lyttes ved :)Bedste hilsnerHelenAnnoncer

Produktnyheder

Markedets største udvalg af Navnesutter

Hos Navnesutten finder du markedets største udvalg af Navnesutter fra de største brands i Europa og USA. Fælles for alle sutter med navn er, at de er helt fri for sundhedsskadelige kemikalier, og dermed kan du roligt tilbyde din guldklump sutter fra Navnesutten.

Slut med forbyttede ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og opdragelse, som giver dig praktiske råd til alt det, der er så svært.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Min mand og jeg har så ofte talt om, at vi burde skrive til dig og fortælle, hvor fantastisk din brevkasse er.
Vi har aldrig selv skrevet til dig, men har fundet svar på så mange spørgsmål via dine svar til andre i lignende situationer.

Jeg beundrer dine evne til at formidle, og jeg elsker din tilgang til børn og forældre og alle de ting man sammen kommer igennem!
Dine svar stemmer så utrolig fint overens med præcis den måde, vi forsøger at være forældre på. Som førstegangs-forældre betyder det helt utrolig meget, at finde opbakning et sted man har tillid til og kan identificere sig med. Og det kan vi hos dig!

Det er så rart at have dine ord med i bagagen, hvis noget er svært eller andre synes, vi f.eks. burde skælde ud, når vores søn et par gange har haft det, du beskriver som fortvivlelses-anfald - er det så rart at kunne sige, at vi ikke er de eneste, der mener, det skal tackles helt anderledes.

Så kære Helen, tusind tak for dine altid inspirerende og varme svar - Tak for dig! Det er fantastisk at kunne søge råd og vejledning på alle tider af døgnet i din brevkasse!

De varmeste hilsner med ønsket om en rigtig god dag - uden tvivl også fra min mand.

Familien S


Annonce