Annonce

Annonce

Pleje- og aflastningsfamilier søges i Københavns Kommune


19. november 2018


Lige nu mangler Købehavns Kommune familier, der har​ lyst til at give et barn ekstra omsorg og hjerterum. Helt konkret mangler der 78 pleje- og aflastningsfamilier (22 plejefamilier og 56 aflastningsfamilier), og derfor sætter kommunen nu ind med en ekstra indsats, der skal få flere københavnske familier med overskud til at melde sig.



Du kan gøre en forskel - uanset civilstand, boligsituation eller erhverv. Det afgørende er, at du har overskud til at give omsorg og tryghed til et barn, der har brug for det.



En plejefamilie er en familie, som har et barn anbragt i døgnpleje. Det vil sige, at barnet bor i jeres hjem. En aflastningsfamilie er en familie, som passer et barn hver anden eller tredje weekend plus måske en hverdag i ugen og i ferier.



Der søges især familier, som bor i hovedstadsområdet. Det betyder meget for børnene at være i deres nærområde, så de ikke skal bruge tid på transport og stadig kan deltage i sociale ...


Annonce

... arrangementer med deres venner.



Det er børn i alle aldre og med forskellige sociale problemer eller handicaps, der har brug for at komme i familiepleje eller få en aflastningsfamilie.



Det er Socialtilsyn hovedstaden, som godkender alle nye pleje- og aflastningsfamilier med bopæl i København og omegn.



Pleje- og aflastningsfamilier bliver altid støttet med viden og uddannelse fra Center for Familiepleje i Københavns Kommune.



Pleje- og aflastningsfamilier får dækket omkostninger og modtager et vederlag. Vederlag og vilkår afhænger af det enkelte barns behov og er fastsat i individuelle kontrakter mellem kommunen og den enkelte familiepleje.



Læs mere på blivplejefamilie.dk og blivaflastningsfamilie.dk



Kampagnen lanceres den 19 november af Center for Familiepleje i Københavns Kommune og løber frem til uge 51.



Bedste hilsner



Helen



Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og sygdom, som giver dig ro og overblik, når dit barn har det dårligt.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Hvor blev jeg glad for, at du også mener, at min moderlige intuition har noget på sig. At få at vide at ens intuition kan være ok, giver selvtillid. Giver troen på, at man godt kan finde ud af at være mor...

TAK, Lene


Annonce