Annonce

Annonce

Overvægtige mødre og gravide søges


21. juni 2018

Kære mor eller kommende morVi vil i Region Syddanmark forsøge at blive bedre til at hjælpe overvægtige gravide. Vi er derfor ved at undersøge, hvordan man som overvægtig gravid oplever sundhedsvæsenet i Region Syd- danmark og vi vil derfor høre, om der er nogle af jer, som har lyst til at dele jeres erfaringer med os, som skal lave undersøgelsen.Formålet er at lave et bedre tilbud til overvægtige gravide, og det er naturligvis jer som står midt i det, der kan hjælpe med hvor og hvornår det går godt, og hvor og hvornår det går knap så godt. Sådan at vi kan gøre det målrettet bedre i den nære fremtid.Det er også et mål for fremtidens tilbud, at de sundhedsfaglige klædes bedre på, til at gribe dialogen med jer rigtigt an, så I til alle konsultationer føler tryghed, omsorg og professionalisme.Hvis du er overvægtige gravid (dvs. overvægtig også inden graviditet), og hvis du vil dele dine erfaringer med os, vil vi super gerne ...


Annonce

... høre fra dig.Det gør du ved at tage direkte kontakt til nedenstående mailadresse, og så vil vi sende dig et brev, som vi håber du vil besvare med de oplevelser du end vil dele omkring dit forløb.Brevet vil blive anvendt i anonymiseret form og stilet til de fagpersoner, som dagligt arbejder med gravide, så de får et dybere indblik i, hvordan lige præcis din historie var, og hvordan du måske havde ønsket det. Vi er både interesseret i de gode såvel som de mindre gode oplevelser.Hvis I vil deltage må gerne skrive en mail til mig på Charlotte.Patterson@rsyd.dk.På forhånd mange tak.Venlig hilsenCharlotte Patterson, Region Syddanmark.

PS: Lad os både høre om de gode og de mindre gode oplevelser når man møder sundhedsvæsenet, som overvægtig gravid.


 Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om dit barns udvikling. Bogen er propfyldt med nyttig viden for alle forældre!

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen,

Hvor er det altså fedt, at kunne skrive alle sine dumme og til tider overflødige spørgsmål her, og så få et godt og brugbart svar fra dig.

Venligst Susan, mor til Anna 13 måneder


Annoncer

Annonce