Annonce

Annonce

Berit Hertz, sundhedsplejerske og konsulent

Berit Hertz er uddannet sygeplejerske og sundhedsplejerske. Derudover har Berit Hertz dansk og norsk autorisation som systemisk sygeplejefaglig vejleder fra DISPUK - Dansk Institut for Personaleudvikling Undervisning og Konsultation.

I 2001 og 2002 fulgte hun en systemisk efteruddannelse i Århus - et netværk for erfarne praktikere - med supervision af Peter Lang fra KCC - Kensington Consultation Center i London. Hun har desuden deltaget i KCC´s summerschool i Bristol - Leadership, Transformation & Achievement in Organisational Life samt som sessionassistant på First International Conference on Appreciative Inquiry i Baltimore, Maryland.

Berit Hertz er medlem af AI Consulting - en konsulentnetværksgruppe der arbejder med Appreciative Inquiry - Værdsættende Samtaler i Danmark. Hun er bestyrelsesmedlem i foreningen STOK - Dansk forening for systemisk terapi og konsultation.

Via sit konsulentfirma DETMULIGT, har hun på en række skoler arbejdet med bekæmpelse af mobning blandt skolebørn.

Berit Hertz holder workshops og foredrag om emnet for mange forskellige personalegrupper.
Siden 1996 har hun superviseret og undervist sundhedsplejersker i systemisk teori og i appreciative inquiry.


Artikler af Berit Hertz

13. december 2003

Mobningens muligheder

Ved at tage udgangspunkt i mulighederne bag mobningen frem for at se mobning som et problem har Berit Hertz udviklet en måde at fremme trivslen i skoleklasser, der gør op med den gængse metode, som hovedsagelig...

Læs hele artiklen


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen.

Jeg vil bare sige tusind tak for hjælpen! Det var et wake-up-call at få dit klare svar ... Dejligt at få at vide så entydigt at tingene ikke er i orden.

Alt går meget bedre nu, vi kan nemt aktivere ham, putning går stort set problemfrit nu og aflevering i vuggestue er også meget bedre. Det har været så godt at komme ud af den dårlige vane - jeg har bare ikke tidligere tænkt på at det var vaner der skulle ændres.

Tusind tak for hjælpen - det har betydet utrolig meget for os.

Med venlig hilsen
Rikke, mor til dreng på 21 måneder


Annoncer

Annonce