Annonce

Annonce

Berit Hertz, sundhedsplejerske og konsulent

Berit Hertz er uddannet sygeplejerske og sundhedsplejerske. Derudover har Berit Hertz dansk og norsk autorisation som systemisk sygeplejefaglig vejleder fra DISPUK - Dansk Institut for Personaleudvikling Undervisning og Konsultation.

I 2001 og 2002 fulgte hun en systemisk efteruddannelse i Århus - et netværk for erfarne praktikere - med supervision af Peter Lang fra KCC - Kensington Consultation Center i London. Hun har desuden deltaget i KCC´s summerschool i Bristol - Leadership, Transformation & Achievement in Organisational Life samt som sessionassistant på First International Conference on Appreciative Inquiry i Baltimore, Maryland.

Berit Hertz er medlem af AI Consulting - en konsulentnetværksgruppe der arbejder med Appreciative Inquiry - Værdsættende Samtaler i Danmark. Hun er bestyrelsesmedlem i foreningen STOK - Dansk forening for systemisk terapi og konsultation.

Via sit konsulentfirma DETMULIGT, har hun på en række skoler arbejdet med bekæmpelse af mobning blandt skolebørn.

Berit Hertz holder workshops og foredrag om emnet for mange forskellige personalegrupper.
Siden 1996 har hun superviseret og undervist sundhedsplejersker i systemisk teori og i appreciative inquiry.


Artikler af Berit Hertz

13. december 2003

Mobningens muligheder

Ved at tage udgangspunkt i mulighederne bag mobningen frem for at se mobning som et problem har Berit Hertz udviklet en måde at fremme trivslen i skoleklasser, der gør op med den gængse metode, som hovedsagelig...

Læs hele artiklen


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om dit barns udvikling. Bogen er propfyldt med nyttig viden for alle forældre!

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Først og fremmest tusind tak for denne form for brevkasse - den er helt fantastisk for en 1. gangs mor som mig, som altid er bekymret for om jeg nu gør tingene godt nok:-) Så et tak herfra.

Helle, mor til dreng på 1 år


Annonce