Annonce

Annonce

Sponsoreret artikel

Sådan får du dit barn til at sove

Dato: 1. december 2015

Et spørgsmål af nærmest mytisk karakter er hvordan du får dit barn til at sove. Der har igennem tiden været forsket i det og skrevet om det i et omfang, der overgår alle andre emner inden for babyens verden.

Og det er naturligvis helt forståeligt, for en babys evindelige gråd eller i bedste tilfælde pludren med øjnene vidt åbne kan være med til at forårsage stress- og depressionslignende symptomer for forældrene.

“Mit barn vil ikke sove”

… denne eller lignende sætninger har du helt sikkert hørt, hvis du har været i selskab med et forældrepar. Spørgsmålet omkring hvordan man får sit barn til at sove uden at skulle bruge halve og hele timer på det, er noget som de fleste forældre kender til.

Sådan får du nemt dit barn til at sove:

Carl-Johan Forssén Ehrlin er en anerkendt svensk adfærdsforsker, og han har forfattet den verdensberømte søvnhjælpsbog, Kaninen der så gerne ville sove. Bogen giver forældrene en simpel men unik teknik til at få barnet til at slappe af, falde hurtigere i søvn og sove godt.

Bogen er allerede blevet en bestseller i mere end 20 lande. Hvorfor? Fordi den virker!

Rammerne skal være i orden

Hvis dit barn ikke vil sove i egen seng, sove alene eller i det hele taget har svært ved at falde til ro, så kan det naturligvis også skyldes rammerne. Med rammerne menes rummet, de sover i, den stemning du er i, hvor komfortabelt barnet føler sig osv.

Sørg for en rolig og fredelig stemning. Undgå at tænde en masse lys og sørg for at tale med dæmpet stemme. Giv barnet en masse kærtegn, som f.eks. at stryge det over panden eller ned over næseryggen, hvilket har en beroligende effekt.

Har du mindre børn, kan en lift eller en voksipose give tryghed. Voksiposen er en af markedets absolut mest populære køreposer, som omslutter barnet og holder det lunt og komfortabelt. Fordelen ved at lægge barnet i en lift eller i en voksipose er, at det er nemt at flytte den lille fra et rum til et andet.

Ligger barnet inden for i voksiposen, så hold øje med at det ikke får det for varmt. Får barnet det for varmt så luk den lidt op eller evt. helt op og brug en dyne i stedet for.

Er du bekymret, irriteret eller ligefrem stresset, så mærker barnet det med det samme. Du kan gøre mange ting, for at du føler dig sikker ved at lægge dit barn til at sove. En af tingene er at sørge for at have en ordentlig babyalarm , der giver dig tryghed ved, at du ved, du bliver tilkaldt, når barnet græder eller føler ubehag.

Ved at benytte en babyalarm kan du selv få et tiltrængt hvil, komme i gang med vasketøjet, madlavningen, rengøringen osv., velvidende at alarmen sladrer, hvis barnet har brug for dig.

Køb det online i dag

Er du interesseret i bogen, voksiposen eller babyalarmen, så kan det hele købes hos Babytorvet, som sælger alt udstyr til babyen. Du finder ligeledes sengetøj, sengerande, madrasser, legetøj, autostole, tøj og alt andet, som du vil få brug for til din guldklump.

Babytorvet.dk har mere end 2.500 varer på lager, og du betaler kun 19 kr. for fragt. Køber du for over 500 kr., så bliver din bestilling afsendt helt gratis med en leveringstid på kun 1-2 hverdage.

Læs mere her

Annonce