Annonce

Annonce

Sponsoreret artikel

Tripp Trapp®. Stolen, der vokser med barnet

Dato: 26. oktober 2015

Tripp Trapp®

Stolen, der vokser med barnet.

Nu i flere farver end nogensinde.

I efteråret 2015 introducerer Stokke de nye farver Soft Pink & Hazy Grå til Tripp Trapp® kollektionen - med nyt tilbehør også.

Skabt i 1972 af den norske designer Peter Opsvik har Tripp Trapp® stolen aldrig behøvet at udvikle sig. Dengang havde ingen set noget lignende. Mere end 40 år senere er Tripp Trapp® stadig unik, og fås nu i flere farver og med mere stilfuldt tilbehør end nogensinde før.

Vi lytter til vores kunder, og efter stor efterspørgsel kan vi nu glæde Jer med nye trendy pastel farver i samlingen; Soft Pink. Sød og iøjnefaldende. Soft Pink giver et spark af farve til ethvert interiør. For dem, der foretrækker en moderne neutral, tilbydes nu også Hazy Grey. Inspireret af vores skandinaviske naturlige træ farver. Hazy Grey tillader at strukturen fra bøg får lov til at skinne igennem.

En anden nyhed er seks nye hynder. Alt i alsidige mønstre, der tilbyder muligheder for at skabe dit eget udseende og gøre din Tripp Trapp® stol til din egen. Puden giver ekstra komfort for din baby, og kan bruges sammen med Baby Set eller på stolen alene. Som et sidste touch har vi også tilføjet to nye vendbare tekstil sæt til Tripp Trapp® Newborn i legende mønstre med biler, stjerner og sommerfugle.

Læs mere her

Annonce