Annonce

Annonce

Sponsoreret artikel

Babysalmesangbog med fagter, cd og videoguides

Dato: 1. oktober 2015

Skab masser af nærvær med din baby med salmer og fagter. Musik styrker og udvikler dit lille barn!

Musiker, forfatter og musikpædagog Maiken Ingvordsen har samlet 9 smukke salmer, sat fagter til, indspillet musik og how-to-film, så du nemt kan komme i gang med at introducere din baby til blid musik.

Babyer er særligt fokuserede på lyd, lys, bevægelse og berøring i det første år, inden sproget udvikles. Sang, fagter og berøring er derfor nogle af de bedste redskaber til læring og udvikling. Babysalmesang skaber nærvær, stimulerer sanselighed, og er kilde til uendelig mange timers nærvær mellem dig og din baby.

Babysamlesang er en populær aktivitet for baby og deres forældre landet over både i kirkerum, i legestuer og derhjemme. Bogen her viser dig fagterne til 9 smukke salmer og giver dig musikken på CD, så du kan lave fagter med små – og store.

Fagterne er udarbejdet af Maiken Ingvordsen og hendes søn Bertram: "At salmerne kan noget særligt, oplevede jeg med Bertram, da han hører sin første salme: I østen stiger solen op. Selv om han næsten ikke havde nogen mimik endnu, blev han helt koncentreret. Bertram er nu 1 år og elsker musik. Det gør han, fordi han har fået den ind sammen med modermælken fra starten af. Vi har faktisk brugt op til en time om dagen på at spille, danse og synge lige fra han blev født. Det er en kæmpe gave at værdsætte musik, og den gave har jeg villet give ham fra starten af!”

Musik og sange er noget af det første, der forbinder os til vores barn. Vi ved i dag, at allerede inde i maven lytter det lille barn med, når det er omkring seks måneder. Det er da et bevidst, reagerende lille menneske, der kan høre, se, smage, opleve, lære, huske og føle. Du kan altså begynde med at synge salmerne, allerede, mens du er gravid. Når barnet bliver født, vil det genkende din stemme og melodierne. Det er vigtigt at synge for dit barn. Når du synger, giver du dit barn din opmærksomhed og dit nærvær. Og nære situationer og kontakt lægger grundstenen til et godt selvværd. Musik har stor betydning for dit spæde barns udvikling og trivsel.

Billedkunstner Sarah Hvass har illustreret og givet sødme og originalitet til de klassiske salmer. Sarah Hvass er autodidakt billedkunstner og designer.

Læs mere her

Annonce