Annonce

Annonce

Sponsoreret artikel

Nattesøvnen tilbage – Ja tak!

Dato: 1. august 2015

De fleste forældre med små børn har oplevet at blive vækket af et pirreligt og uroligt barn der er ked af det, pga. smerter i munden fra tænder, der er ved at bryde frem. Og selvom de fleste forældre nødigt vil give sit barn smertestillende medicin, har dette ofte været eneste løsning for at give barnet og sig selv ro til at sove. Men der er nu en vej ud af smerten uden anvendelse af smertestillende medicin.

Med NYHEDEN Aftamed Teething® Gel indeholdende det naturligt forekommende hyualronsyre kan problemet afhjælpes nemt og naturligt.

Tandfrembruddet af de første tænder med en rød, hævet og irriteret gumme er smertefuldt, og der er forskellige mulige forklaringer på, hvorfor det gør ondt. Nogle mener, at det skyldes en lokal betændelsestilstand, når gummerne og tandkødet omkring den kommende tand bliver rødt og irriteret.

Andre mener at årsagen er bakterier, der trænger ind gennem den lille frembrudsåbning og og forårsager hævelse og dermed smerte. Uanset årsagen er det dokumenteret af Aftamed Teething® hurtigt reducerer både hævelse og smerte og fremmer helingen.

Aftamed Teething®er en gel bestående af en patenteret og innovativ polymerblanding, som hæfter til gummerne over længere tid da der formes en usynlig, fleksibel og stærk hinde, hvilket resulterer i effektiv beskyttelse og smertelindring.

Aftamed Teething® gel er dokumenteret effektiv samtidig med, at den har en god mild smag. Aftamed Teehting® Gel's dokumenterede effekt kan med fordel medvirke til reduktion i lokalbedøvende og smertestillende medicin.

Sådan anvendes Aftamed Teething®
Applicer en ca. 0,5-1 cm med fingeren eller en vatpind og massér gummerne, da dette sikrer dannelsen af den fleksible hinde. Anvendes efter indtagelse af mad/drikke og gerne inden sovetid. Anvend 3-6 gange dagligt eller efter behov. Sukker – og alkoholfrit. Ufarligt at sluge. Anvendes fra 3 måneder.

God nattesøvn

Læs mere her

Annonce