Annonce

Annonce

Sponsoreret artikel

Stokke® Home - Det lille babymiljø med store muligheder

Dato: 3. juli 2015

Introducerer Stokke® Home, et modulær babymiljø linje designet til at vokse med din baby og tilpasse dine behov fra fødslen godt ind barndom.
Forberedelse til dit barns ankomst samtidig med at designe dit drømme børneværelse er en spændende tid, og Stokke Hjem vil være et særligt sted, som alle sande hjem er. Med Stokke® Home, kan du oprette den perfekte plads til at tilbringe tid sammen med din nyfødte og senere for fantasifulde leg med dit barn.

Ved at kombinerer overlegen håndværk og det bedste af skandinavisk design, tilbyder fleksibiliteten i Stokke® Home at du kan vælge at kombinere de stykker i Stokke® Home der passer bedst til din boligindretning. Hver del i kollektionen tilbyder kvalitet, funktion og skønhed når det er bedst....

Fås i Hazy Grå og Hvid med tilhørende tilbehør, for at du kan sætte dit individuelle præg.

Om designprocessen.
"Et hjem er et sted du kan være dig selv, være sammen med din familie, for at slappe af, lege og for at føle sig tryg. Der er intet sted som hjemme. Vores inspiration til den nye møbel linje kommer fra denne uforlignelige følelse, vi har når vi er i vores eget hjem. Vi ønskede at indarbejde disse positive associationer i designet, og begyndte ved at fokusere på det globale ikon der symboliserer "Hjem" - formen af ??et hus. Husets form er ekstra eksemplificeret i kernen af ??samlingen; sengen. Vi ønskede at produkterne kunne vokse med dit barn, mens selve designet forblev tidløst. "

Læs mere her

Annonce